добро утро!!!
туканка взеха да опъват ластици.....което е добре де щото требе да залепва в некой рендж до НФП-то....
спорна да е на нивата....![]()
добро утро!!!
туканка взеха да опъват ластици.....което е добре де щото требе да залепва в некой рендж до НФП-то....
спорна да е на нивата....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Аз затворих 2/3 от късите на дъното, а останалото малко по-нагоре, че ми се виждаше съмнително да си изпълни хармоника след такъв импулс. То па взе че станаАма нямах и намерение да отварям дълги де...понеделник ще му мисля. Платформите ми са на другия комп...сега не мога да пусна нищо
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро!
Ми да се мята...докато му хващаме емоционалните вълни, няма проблем![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро да е.................................................. ...................................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Emil Enchev (03-10-2015)
http://big5.bg/zatvorixa-tunela-pod-lamansha-zaradi-migranti.html
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Я глей ...
Къ няма си рошав .........
Брутру Геца ....
http://postimg.org/image/jl9h9l04l/
![]()