Ей трябваше да купя петролче, ама все си мислех, че ще видим първо 33...
Ей трябваше да купя петролче, ама все си мислех, че ще видим първо 33...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (28-08-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Петролът разшири ръста си на фона на възстановяващите се фондови пазари
Фючърсите на петрола разшириха ръста си през азиатската сесия, получавайки подкрепа от възстановяващите се фондови пазари и по-добрите икономически данни за икономиката на САЩ от вчера. Суровината поскъпна с над 10% през предходната сесия, отбелязвайки най-голямото еднодневно покачване от март 2009 г. Лекият суров петрол с доставка през октомври се повиши с 0.5% до около 43 долара за барел, а сорт Брент поскъпна с 0.4% до 48.48 долара за барел.
Да пада , да пада колко още да пада .................... 50 % за година ... нямам идея , от скоро го следя де но все пак тез шейхове трябва да живеят от нещо Здрасти Ели , как си ? Привет и на всички Аз на скалп го играя че малка сметката но все пак съм за дълги ...
Doro, и аз това си мисля. Макар че историята помни много такива спадове на петрола - виждат се на месечен фрейм и като нищо може да ни опровергае. Ако хванеш правилната посока, може и скоро вече да не е малка сметката.
Здрасти на патерица, че чак сега хвърлих едно око тук! Ми добре съм горе долу... докато качват петрола и среброто особено.А ти и сметката как сте?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз съм окСметката обаче тоз месец май ще е нула на нула . По добре от предишният бонус де . Леко на минус беше
Гледам го на месечна и с малко въображение ми прилича на началото на двойно дъно
Но за съжаление сметката ми позволява да го пускам на минутка , или на пет максимум и то с малък обем .
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
Eli2356 (28-08-2015)
Брей голяма засилка нагоре направи днеска и май това 33 ще има да го чакам...![]()
Не се притеснявай за сметката - предполагам за тази тук става въпрос. Ако е била леко на - с тоя дълъг дакс дето беше пуснал, пак добре.Аз съм окСметката обаче тоз месец май ще е нула на нула . По добре от предишният бонус де . Леко на минус беше
Гледам го на месечна и с малко въображение ми прилича на началото на двойно дъно
Но за съжаление сметката ми позволява да го пускам на минутка , или на пет максимум и то с малък обем .
Аз все още не съм се отказала от тази търговия, заради моменти като вчерашно-днешния на петролчето. То ако търгуваме с пълен обем, а не с мини, само маржина ще е няколко десетки... каквато валута си си избрал за сметката.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 28-08-2015 на 17:09
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Да , за бонуса говоря . Лични пари все още не съм вкарвал . В долари е . Защо ?
Бонуса не е чак толкоз страшен като с личните пари. Имам предвид, че при доста брокери минималният обем е ето такъв като на това демо при един друг брокер. Блокира ти капитал само при отваряне на сделката 160$ (маржин) , това зависи и от ливъриджа де, но на доста места е горе-долу така. Същото е и за индексите - не навсякъде може да се търгуват без да имаш сметка поне 1 000$ (с риск малко ако тръгне срещу теб да изгърмиш). Тук на Инста и на някои други места може да се търгува с мини обеми (и на мен не ми е много ясно защо, какво и как, а и не ме интересува).
Не те попитах в каква валута ти е сметката.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 28-08-2015 на 17:37
Ти на демо ли си или пробваш брокер ?........................