Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (13-09-2015)
Наясно ли си за какво става въпрос изобщо се чудя? Аз съм една идея по-консервативен единствено по частта с ММ, иначе ако изобщо си чел приемам абсолютно всякакъв тип търговия. А съм такъв защото историята на този бизнес ме е направила такъв, аз говоря за неща , които разботят със сигурност, ако си се инстересувал ще значеш, че такива успешни трейдъри няма или ако има някъде са такъв процент, че не си струва да полагаш усилия в тази насока. И наптлно сериозно, би ли посочил човек, който работи с поне едно 100к и ползва ежемесечно метода всичко или нищо?
Не се опитвай да замаскираш една безумна идея под мотото на широкоскроеност и креативност, защото успокоявайки себе си начин реално няма да промениш крайния резултат.
----------
Ето точка по която съм съгласен с теб, аз също искам да имам възможно най-малко общо и взимане даване с държавата. Може да звучи кофти, но също и с българи като цяло, конруренция и по-лошото хора и фирми с които работя.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (13-09-2015)
Не се опитвай да замаскираш една безумна идея под мотото на широкоскроеност и креативност, защото успокоявайки себе си начин реално няма да промениш крайния резултат.
100 отдавна съм наясно, спор с теб няма. Има монолог.
Не знам, дали този човек, влиза в позиция, с целия капитал. Не знам, от колко време се издържа от форекс. Това Новак, може да каже. Знам, че сметката му редовно фалира. но преди това е изтеглил, вложения капитал +достатъчно за да живее добре.
Имам въпрос: Как приемаш идеята за добвяне, към губеща позиция? Усеряване, по нашенски.
Стига с тези 100к. Лоста е по-малък. Съответно и подхода е различен. Има смисъл, да набухаш толкова някъде, само ако се възползваш от условията. Както Абса прави. Връщат му част от комисионната над определен оборот.
DRA (13-09-2015)
Е то не зная кой разумен човек опитващ се да прави бизнес в тази държава не би се съгласил с нас.
Полезно е човек да е минал през тази центрофуга и след това да открие форекса.
Така пълноценно оценява възможностите които предлага форекса и тишината в която липсват излишни нерви защото си само само ти и пазара.
Страхотна бизнес възможност,жалко че не я открих по рано,щях да си спестя доста и да спечеля много повече.
Съдба
DRA (13-09-2015)
Спор няма, има дискусия, предлагам доводи и доказателства за моята теза и на момента ще приема и твоята ако също излезеш с такива. Аз просто не желая да слушам за голи идеи, които нито някой е осъществявал някога, нито го е правил човека споделящ ги. Така разбиваш ли ме ясно какъв ми е "проблема"?100 отдавна съм наясно, спор с теб няма. Има монолог.
Имам въпрос: Как приемаш идеята за добвяне, към губеща позиция? Усеряване, по нашенски.
Стига с тези 100к. Лоста е по-малък. Съответно и подхода е различен. Има смисъл, да набухаш толкова някъде, само ако се възползваш от условията. Както Абса прави. Връщат му част от комисионната над определен оборот.
Относно добавянето, ако го прави човек без успешна история от поне 2 години съм трърдо против, ако го прави професионалист по определени критерии защо не?
Относно метода с прибиране на комисионни и скачането с много всеки месец пак казвам, има шанс да работи и няма да фалираш завинаги като дойде лошата серия, но не ми харесва, че нивото на такава търговия винаги ще е дребно занаятчийство просто защото посмъртно няма да работиш с нормално големи суми. Ако си ок с това и искаш просто да изкарваш някакви що годе прилични доходи хубаво...
В календара за следващата седмица виждам прогнози за повишаване на лихвите от 0.25 на 0.38%
http://www.investing.com/economic-calendar/
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
DRA (13-09-2015)
Меркел е призовала Ципрас за изпълнение на обещаната програма
кво ли пък означава това?
Trust Me, I'm an "Engineer"