Тоя Дакс просто го махам от платформата си, и чак след 10септември ще го отворя.
Строши ми нервите тази седмица.
Тоя Дакс просто го махам от платформата си, и чак след 10септември ще го отворя.
Строши ми нервите тази седмица.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То да ти кажа на нас са ни калени нервите от жените...затова сигурно на вас не ви понася![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и за там си требат нерви
https://www.google.es/search?q=%D0%B..._K8Xqf7kjHM%3A
И аз затворих сега, че петъчно трябва да се приключва, като за рейндж съм доволна
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ей, голяма гавра,чакам го цяла седмица и тоя мръсник ще вземе сега у никое време в петък да пробива, плуто скочи му бре здраво
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark