И един въпрос .... не ползваш бонуса си ли щом нямаш сметка в инста !? Още вчера ми стана странно .... Добра вечер
----------
И каква аджеба е таз тема 03.08 кат е от три дни а и днес сме 2-ри ???
----------
Doro удря по един шамар на всички малко да се разбудят![]()
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
извинявай колега , не се заяждам ( дано колега ти харесва , макар да не мисля , че тук сме колеги ).но ....
как се забравя поръчка ??? как става това ?
Не за друго , но имам един познат , доста по - голям от мен , който преди време ми твърдеше , че " трейдвал мадамите без пари "
и аз го питам : абе Иво как става това , без пари ???? така и не разбрах ..
та в ред на тези мисли , как се забравя поръчка на пазара , при положение , че през ден си във форума , което предполага , че поглеждаш и платформата за търговия , а да забравяш нещо след ден- два , не ми приличаш на такъв човек ..
.....може да ги е трейдвал на "Демо".....,без пари.....с лявата или дясната ръка.....
А що се отнася за "забравена" поръчка.....,аз като бях при Делтите (избягах от тях яко дим през 2008 година.....) търгувах с много валутни двойки поставях много поръчки и тъй като прозореца с поръчките беше малък и наистина не знаех какви поръчки имам докато не максимизирам прозореца.....,казвах им "капанчета".....,та веднъж като направя стратегията на движение на валутните двойки и поставям капаните и след това "забравям" със седмици какви отложени ордера имам.....,но тогава търгувах с много малки обеми и без стопове.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (02-08-2015)
След неочаквания развой на евро/долара в петък какво ли да очакваме.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами аз очаквам да направи лека корекция на горе,и после да пада лекинко))))))))))))))))))
'' Биковете печелят пари,мечките печелят пари,а прасетата ги колят''
ЗА АЛЧНОСТТА СЕ ЗНАЕ МАЛКО
Вероятно леко нагоре и след това плавно, но сигурно надолу....
Doro (02-08-2015)
Фафолински да вземем да си лягаме ли ? И що не си по мъжове да попитам![]()
Какво да ти кажа ... ужасницаА в личното време нещо за долара ще споделиш ли ?
----------
На мен прогнозата на Zax ми е угодна ................