Утре ще се раздвижи повече, има важни новини за търгуване.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добро утро
време е за кафенце и после да подгоним еврака
ставайте![]()
mck (05-05-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добър да е денят ви, за какъв скрипт става въпрос, ако не е тайна какво прави
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
mck (05-05-2015)
Покорно благодаря, подобно![]()
Очаква се да затваря активните/отворените позиции за даден инструмент
https://forum.bg/showthread.php?2967...33#post1171133
Вчера наистина бе скучен ден, бях го забравил вече![]()
Да се напечелите и за мен, че днес имам други ангажименти и няма да остане време за търговия
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark