бащата на Революцията е мъртъв..
има съобщения за смъртта на Фидел Кастро..
чакаме официално потвърждение..
бащата на Революцията е мъртъв..
има съобщения за смъртта на Фидел Кастро..
чакаме официално потвърждение..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
правя го така както си го написала , но пак не се получава , както и да е не е нещо важно , благодаря .Надявам се, че инструкциите които давах миналия четвъртък на колегата в темата за еврото ще ти свършат достатъчно добра работа. Ако има някакъв проблем, питай.
Ето ти нещо и от мен да не си капо
http://www.cinemabg.net/index.php?do=lastnews
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не може да не се получава, ако го правиш точно така. Сигурно нещо изпускаш. Трябва да избереш Копиране адреса на изображението като щракнеш с десен бутон върху снимката/графиката, която искаш да пуснеш тук. И после го поставяш тук в полето Въведете адреса на снимката.правя го така както си го написала , но пак не се получава , както и да е не е нещо важно , благодаря .
Ето ти нещо и от мен да не си капо
http://www.cinemabg.net/index.php?do=lastnews
Мерси за линка, този не го знаех.Утре ще ги поразгледам, че в момента имам проблем с бързия ми нет и съм на бавния.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Хавана.
Агресивна форма на вируса на СПИН е била открита в Куба, съобщава Voice of America.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
там май доста пестят презервативите...................... ...
...........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."