колеги, имам депозит в тази банка и преживях истински нервен срив когато на 21-ви не отвориха..
как смятате? дали новия срок- 23 септември ще бъде спазен? (моля в темата да пишат колеги който ще отговарят само позитивно)!
колеги, имам депозит в тази банка и преживях истински нервен срив когато на 21-ви не отвориха..
как смятате? дали новия срок- 23 септември ще бъде спазен? (моля в темата да пишат колеги който ще отговарят само позитивно)!
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
И си доволен! Я се консултирай с адвокат, и си заведи дело. Че тея с по многото пари, все ще намерят вратичката. А може и да са имали по 100К оборотни в банката, и по 3-5 милки кредити за разширяване на бизнеса. И сега плачат за нашето съчувствие.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз не разбирам освен за блокираните ти пари друг проблем имаш ли? Нали депозитите и всякакви други сметки до 100 000 евро са гарантирани от закона, т.е. парите ще си ги получиш. Освен ако не са над тази сума в една и съща банка..
Друго обаче не мога да проумея: Наистина ли парите ви са блокирани до 23.09 и как е възможно такова нещо в 2014 година в една европейска държава?!? То не че и в Кипър не направиха нещо подобно наскоро, ама... това наистина е.. просто нямам думи!(старая се да бъда позитивна както казваш)
Последна редакция от Eli2356 : 27-07-2014 на 21:42
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
То само това да беше чудото на България? Как например си обясняваш, че едни неграмотен пожарникар е на върха на държавата години и милиони го боготворят и гласуват за него?Аз не разбирам освен за блокираните ти пари друг проблем имаш ли? Нали депозитите и всякакви други сметки до 100 000 лв са гарантирани от закона, т.е. парите ще си ги получиш. Освен ако не са над тази сума в една и съща банка..
Друго обаче не мога да проумея: Наистина ли парите ви са блокирани до 23.09 и как е възможно такова нещо в 2014 година в една европейска държава?!? То не че и в Кипър не направиха нещо подобно наскоро, ама... това наистина е.. просто нямам думи!(старая се да бъда позитивна както казваш)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не бях аз, признавам си! да обвиним Царя за всичко, но това не е достатъчно... да го обвиним и за всичко останало!
Eli2356 (27-07-2014)
Ако някой от другите цървулковци на неговите постове беше по-грамотен от ББ, то си използваха грамотността за измисляне на начини как да замазват очите на народа, докато те си лапат необезспокоявано народни пари, а той поне беше честен в това отношение. Той самият, за някои от подчинените му не знам, но поне наистина се стремеше да ги стяга и наказва.
Аз поне предпочитам "неграмотен", но честен, отколкото грамотен, но крадлив и егоистичен - кел файда му от грамотността, ако ще си я ползва за собствена облага. Е това явно и народа го вижда, все пак хората не пасат трева както си въобразяват ония "грамотните"... Да не говорим пък че и на тях им дърпаше конците един друг супер неграмотник - Ахмед Доган. Та и се провалиха тотално накрая зарад него.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
да, де.. и аз това питам - как така депозита ми е гарантиран, банковата система е стабилна, държавата е в отлично финансово здраве, а аз вече повече от месец чакам да си взема парите и вероятно още много месеци ще чакам?!.. според мен новия срок 23-ти септември също няма да бъде спазен..Аз не разбирам освен за блокираните ти пари друг проблем имаш ли? Нали депозитите и всякакви други сметки до 100 000 евро са гарантирани от закона, т.е. парите ще си ги получиш. Освен ако не са над тази сума в една и съща банка..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
естествено, че няма да бъде спазен... едва след изборите си чакай паричките, нали не трябва противника да се финансирада, де.. и аз това питам - как така депозита ми е гарантиран, банковата система е стабилна, държавата е в отлично финансово здраве, а аз вече повече от месец чакам да си взема парите и вероятно още много месеци ще чакам?!.. според мен новия срок 23-ти септември също няма да бъде спазен..
И ся квоАко някой от другите цървулковци на неговите постове беше по-грамотен от ББ, то си използваха грамотността за измисляне на начини как да замазват очите на народа, докато те си лапат необезспокоявано народни пари, а той поне беше честен в това отношение. Той самият, за някои от подчинените му не знам, но поне наистина се стремеше да ги стяга и наказва.
Аз поне предпочитам "неграмотен", но честен, отколкото грамотен, но крадлив и егоистичен - кел файда му от грамотността, ако ще си я ползва за собствена облага. Е това явно и народа го вижда, все пак хората не пасат трева както си въобразяват ония "грамотните"... Да не говорим пък че и на тях им дърпаше конците един друг супер неграмотник - Ахмед Доган. Та и се провалиха тотално накрая зарад него.
" По добре да попаднеш в лапите на разбойник от колкото в ръцете на разгулна жена"
Нищо от това не ме устройва![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Чак да не бъде спазен не ми се вярва. Но че ще си получиш парите съм убедена - лошото е, че не знае рано или късно. Дано само дотогава не стане нещо с валутния борд и инфлацията, но и това няма да стане 99,9% - нали уж предприеха стъпки и в това отношение.да, де.. и аз това питам - как така депозита ми е гарантиран, банковата система е стабилна, държавата е в отлично финансово здраве, а аз вече повече от месец чакам да си взема парите и вероятно още много месеци ще чакам?!.. според мен новия срок 23-ти септември също няма да бъде спазен..
Само не разбирам не мислят ли, че тия вложители с блокираните пари, може да разчитат на тия пари, ако не като друго, то поне като насъщни средства за живеене?!? И защо като ще правят ревизия на банката трябва да лишават и хората от парите им - Фондът за гарантиране на влоговете в банките си го има и с ревизия и без ревизия. То все тая да чакаш отнемане на лиценза за банката или свършване на ревизията - с парите си така или иначе не можеш да разполагаш. Това е огромна недомислица според мен!!! Направо срам и резил за банковата уредба.. дето уж много големи гаранции дава... само дето не е уточнено кога точно ще ги дочакаш.
----------
Хайде да не плюем толкова срещу ББ, ако него имаш нещо предвид. Не виждам нито да е разбойник, нито разгулна жена. То и той не е съвсем цвете за мирисане, щото бая тъпотии допусна, но в сравнение с другите дървени философи - супер начетени и образовани, дето доограбиха държавата... и им лъснаха белите гащи накрая..
Звездолин (27-07-2014), звездоброец (28-07-2014)