скоро гапове не сме гледали , може и това да се случи , че доста му е трудно на това евро
скоро гапове не сме гледали , може и това да се случи , че доста му е трудно на това евро
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да ти кажа това не съм са замислял точно за тея двата че са с обратна корелация ...
,туи не е лоша идея .....
иначе доларовия индекс маи на 3 точки беше тука ,по нормално малко ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Бреее, тази тема някога беше най-оживената, сега какво става? Повече от денонощие нито един пост?
Аз да се разпиша тогава. Е/Д е на мощна подкрепа и ми се струва, че като нищо може пак на север да тръгне...........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
те май са две теми с еднакво заглавие
но наистина вече не е толкова интересна като преди
а аз си мисля че няма работа на север и в края на седмицата ще е около1.36 или надолу![]()
D-12 (07-04-2014)
айде евро,давай нагоре ,и само нагоредо 1,38 утре да сме стигнали
![]()
Само надолуту от мен към ЛЕГЕНДАРНОТО и ОТВЪД
Сега приключва 8-ма вълна(корекционна) и навлизаме отново в трендова 9-та вълна, като вълнолома е на 1,33333333 и до там няма спирки, няма катаджии, няма спийд-камери, няма платени стопаджийки![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Макар и с нисък темп, низходящата тенденция тук продължава да е актуална под резистънса в 1.3740, за спад през 1.3640, към 1.3560.
D-12 (07-04-2014)
Опитва се да се пребори с 1.3740 ,низходящата тенденция тук продължава да е актуална под резистънса в 1.3740
може следващата цел да е 1.38 ...............................................
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
стига с това 1.38 , толкова време стоя там,
време е да разнообрази малко
предлагам с 1.33 като подкрепа![]()
сега е на съпротива според мен .... после още една около 3770 3780 ...повече ако качи може да обърне .........![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...