-
20-03-2019 11:56
Отразява ли се пролетта на търговията и финансовите пазари ?
Оказва ли настъпването на пролетта някакво влияние на Вашата търговия? Смятате ли, че тя оказва някакво влияние и на самите пазари? Има ли това връзка с приключването на предната финансова година и първото тримесечие на текущата в края на март на много части по света или е самостоятелен процес?
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Благодарностите под първия пост няма да бъдат зачитани за целите на разпределението на наградния фонд!
-
20-03-2019 13:10
Тази публикация е написана в рамките на кампанията, като предоставя награди за съдържание. Всеки може да участва в тази кампания и да използва авторския си талант, за да печели пари.
Оказва разбира се. Пролетна умора и прочие. Започва много силно да ме мързи и да ми се пие бира, ама то при мен мързела и охотата за бира са целогодишни, та не виждам особена разлика
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Следните 11 потребители изказват благодарности на gambletrade за полезния пост:
lyubo (20-03-2019), kypa (20-03-2019),
Нерегистриран (2), messi (20-03-2019), Spekulanta (20-03-2019), Edi7 (20-03-2019), borkooo_pz (20-03-2019), minkov (20-03-2019), КинО (21-03-2019), звездоброец (31-03-2019)
-
20-03-2019 14:09
Тази публикация е написана в рамките на кампанията, като предоставя награди за съдържание. Всеки може да участва в тази кампания и да използва авторския си талант, за да печели пари.
Хубавото време е причина да започна много по-често да излизам на вън с цел разходка с различни средства (колело и пеша) и така в тези дни няма как да не се отразява на престоя ми пред колмпютъра с Мета Трейдъра на монитора.
Наблюдавам още че започнах да ставам много по-рано още по изгрев Слънце към 6:00 - 6:30 часа тоест наспивам се по-бързо и качественно от зимния период.
Пролетните разходки ми подобриха, стимулираха и апетита, а от там и половата с-ма и тя се опитва да се събуди и като цяло всичко това не ме вдъхновява за Трейдинг понеже ме разсейва яко.
Последните няколко дена и тренда е в опасна ниска волатилност и съвсем е нямало смисъл да се работи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Следните 14 потребители изказват благодарности на lyubo за полезния пост:
kypa (20-03-2019),
Нерегистриран (6), messi (20-03-2019), Spekulanta (20-03-2019), Edi7 (20-03-2019), borkooo_pz (20-03-2019), minkov (20-03-2019), КинО (21-03-2019), звездоброец (31-03-2019)
-
20-03-2019 17:46
Не знам дали се отразява на пазара...
Но и на мен ми се отразява. Не ми се стои толкова дълго пред графиките. Ходи ми се повече навън и на кафе с приятели... почти задължително правя 5 км ходене/тичане на ден и разликата е там че не е в залата а навън предимно в някой парк.
С две думи много обичам пролетта... и лятото.
Следните 20 потребители изказват благодарности на Fafa за полезния пост:
Edi7 (20-03-2019),
Нерегистриран (12), lyubo (20-03-2019), borkooo_pz (20-03-2019), minkov (20-03-2019), kypa (21-03-2019), КинО (21-03-2019), messi (22-03-2019), звездоброец (31-03-2019)
-
20-03-2019 19:02
На финасовите пазари едва ли се отразява
Натърговията като цяло също предполагам, че не се отразява, щото не спряла
Може да се отрази на търговията на конкретен трейдър, ако е решил да я кара по лежерно така и на припек на пролетното слънце, ама то и затова сигурно са измислени мобилните устройства, че да може да се трейдва докато се препичаме на слънце
На мен лично пролетта и очакването на лятото ми действат мобилизиращо и се настройвам за повече работа.
Зимата мързелувам и не ми се прави нищо щото е студено
Следните 9 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:
Edi7 (20-03-2019),
Нерегистриран (4), kypa (21-03-2019), КинО (21-03-2019), messi (22-03-2019), звездоброец (31-03-2019)
-
21-03-2019 19:26
Един стар форекс търговец цяла зима висял пред монитора и краката му били завити с одеало така , както си бил седнал в инвалидната количка
Но зимата отминала и през оворените прозорци замирисало на пролет , цъфнали дървета и цветя
Дядото започнал да се заглежда в младичката медицинска сестричка която го обслувала
Това никак не се харесало на сестра му ,костелева стара мома
Тя поръчала 10 тона лед и го складирала в мазето
В сградата отново станало студено, зимата се върнала ,а пролетта си отишла.
Медицинската сестричка вече не била така привлекателна
/ по мотиви от О Хенри /
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Следните 9 потребители изказват благодарности на saxsten за полезния пост:
Нерегистриран (5), messi (22-03-2019), minkov (23-03-2019), звездоброец (31-03-2019), kypa (10-04-2019)
-
23-03-2019 19:50
Сигурно се отразява но на всеки различно, някои трейдари почват да търгуват по активно, провокирани от хубавото време и прилива на пролетна енергия. Други трейдари напротив, с настъпване на хубавото пролетно време започват да търгуват форекс по малко, предпочитат да излизат с приятели сред природата в парковете и планините.На мен по скоро ми влия, в посока намаляване на търговията и повече излизане с приятели по кафета, разходки просто се наслаждавам на хубавото време.Или както казват разни хора, разни идеали. На професионалистите не би трябвало да им влияе, все пак с това се прехранват.Аз като си търгувам за кеф, мога да си позволя да се огранича и да пиша по малко в форекс форума, и по малко търговия. Както казват умните хора кеф цена няма, личното удоволствие на първо място, парите не са всичко.Все пак пролетното време не се е наложило за отдих както лятото, и не е най мързеливия сезон.
Следните 6 потребители изказват благодарности на krasilovech за полезния пост:
Нерегистриран (2), minkov (23-03-2019), звездоброец (31-03-2019), messi (06-04-2019), kypa (10-04-2019)
-
10-04-2019 11:12
Според мен сезоните се отразяват на пазарите, по-точно на трейдърите и чрез тях косвено на пазарите.
Влиянието надали има конкретна посока, може би по-скоро да предизвика малки колебания във волатилността поради приливи и отливи във активността на най-малката, но също така и най-емоционалната част от пазарните участници.
Началото на пролетта съвпада и с приключването на предходната финансова година за много корпорации, възможно е двата фактора да се мултиплицират взаимно, да усетим влиянието им, но да не можем да преценим на кой точно се дължи.
През пролетта конкретно всичко изглежда по-интересно, затова е възможно развитието на трейдъра да претърпи рязък напредък - нови идеи, повече желание да се организира да реализира и тях, и по-старите в изчакване, свеж поглед върху пазара и т.н.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Следните 4 потребители изказват благодарности на kypa за полезния пост:
messi (14-04-2019),
Нерегистриран (3)
-
14-04-2019 21:56
Никакво влияние няма пролетта по моя скромна преценка. Аз живея в България и мога да кажа, че това нашето време вече няма нищо общо с пролетта от детските ми години. Сега направо от зимата се влиза в лятото. Ето и тия дни е хладно, дъждовно и влажно и след седмица-две изведнъж ще напече яко слънце и ще почнат жеги, които са характерни за лятото. Пак повтарям ,че пролет на практика вече си нямаме в България. Вероятно заради климатичните промени. Не съм специалист в тази област. В другите страни сега са други сезони и затова няма как да смятаме, че изобщо времето като климат оказва някакво влияние на валутната търговия. Е, ако човек иска да търси оправдание за неуспехите и грешките си, то може и да тръгне в тази насока, но аз лично смятам, че не е много сериозно.
Следните 14 потребители изказват благодарности на messi за полезния пост:
-
16-04-2019 08:47
Според мен пролетта е сезон с добри движения. В момента всеки може да търгува през телефона си и това е много хубаво, тъй като можеш да следиш всичко постоянно. Според мен най-лошия сезон за търговия със слаби движения е лятото, тъй като тогава големите риби си почиват, а и няма толкова големи събития, които да разклатят пазарите. Веднага след лятото пазара се зарежда отново с пари и започват големите движения. В предишните години Май месец се е оказвал с доста голяма волатилност, така че не смятам пролетта за слаб сезон откъм търговията.
Следните 2 потребители изказват благодарности на emoyambol за полезния пост: