• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Общи теми за Форекс пазара
    • Годишно приключване 2023

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Годишно приключване 2023

+ Отговор в тема
    Страница 1 от 2 1 2
    Резултати от 1 до 10 от общо 13
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 02-01-2024 11:31 #1 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      batDancho
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      batDancho не е на линия
      Централна банка
      Polos

Моля, изберете категория: - Откажи
      batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите Аватара на batDancho
      Град
      Горна Оряховица
      Начислени плащания
      4,711.46 USD
      Благодарности
      4 250
      Благодарили са му 8 561 Пъти в
      3 935 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X

Годишно приключване 2023

По стар банкерски и икономистки обичай, след приключване на отчетния период се прави равносметка
      на дейността през изминалото време и се правят заключения кой как се е справил с поставените цели и задачи.
      Затова си позволявам наглостта да отворя една такава тема за участниците във форума - нека да споделим
      успехите и неуспехите през изминалата година, кой каво е постигнал и кой какво е научил, защото както казва
      един умен човек - от една сделка във форекса може да получиш или печалба, или опит.
      Изминалата година за себе си я отчитам като успешна - не толкова с някави фантастични печалби, колкото с
      изчистване на така наречената 'стратегия' или начина ми на поведение на пазара.
      В началото реших, че ще пробвам с една сметка, в която имах малко повече от хиляда единици валута - няма да
      внасям или тегля, само ще търгувам, да видим какъв, ще е резултатана 31 декември, ако сметката все още
      съществува към тази дата.
      Отвярях сделки по сигнали на четиричасова и дневна графика, със преценен обем, като се старах да не допускам
      маржина да надвишава една трета от количеството валута в сметката.
      През годината постигнах следните резултати :
      - увеличение на сметката - 2.6 пъти
      - деветдесет и два процента профитни сделки
      - осемдесет и четири последователни сделки с печалба / засега, серията не е приключила /
      - дванадесет последователни месеца, в които съм завършил на плюс / общо петнадесет последователни от 2022 /

Сметката не е бонусна, реална е, в бонусната сметка резултатите са подобни, но там си позволявам лукса да
      проявявам своеволия от време на време, за което получавам съответните наказания, но пък затова от нея
      смятам, че получих безценен опит какво може и какво не трябва да правя в търговията.

Очаквам да видя и вашите резултати
      Прикачени изображения  
      Никога не губете време за дискусии, които нямат смисъл …
      Когато невежеството крещи, умът мълчи.
      Вашият мир и спокойствие струват повече.
      Одобрена
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. Следните 25 потребители изказват благодарности на batDancho за полезния пост:

gambletrade (02-01-2024), Нерегистриран (19), Lucky13 (02-01-2024), Aquila (03-01-2024), ontar (03-01-2024), minkov (03-01-2024), toranagasan (09-01-2024)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 03-01-2024 12:34 #2 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      batDancho
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      batDancho не е на линия
      Централна банка
      Polos

batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите Аватара на batDancho
      Град
      Горна Оряховица
      Начислени плащания
      4,711.46 USD
      Благодарности
      4 250
      3 935 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Еееее, никой ли няма да се включи да сподели опит и резултати от изминалата година ?
      Толкова ли сме скромни или какво ?

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

5. Следните 9 потребители изказват благодарности на batDancho за полезния пост:

Aquila (03-01-2024), ontar (03-01-2024), minkov (03-01-2024), Нерегистриран (6)

6. 03-01-2024 12:44 #3 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Аватара на Aquila
      Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 452
      Благодарили са му 20 851 Пъти в
      6 322 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      kypa,
      X
      Аз имам 6 сделки за миналата година от които само 1 е печеливша. И тя тази печелившата дори не е с валута, а е с крипто.
      Даже забелязвам, че напоследък следя повече крипто валутите от колкото Форекс пазара.
      Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

7. Следните 9 потребители изказват благодарности на Aquila за полезния пост:

ontar (03-01-2024), minkov (03-01-2024), batDancho (03-01-2024), Нерегистриран (6)

8. 03-01-2024 14:55 #4 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от batDancho Виж мнението
      Еееее, никой ли няма да се включи да сподели опит и резултати от изминалата година ?
      На първо място няма как да не те поздравя за страхотните резултати, които си постигнал и ти пожелавам да продължиш все в тази посока. Честно казано ти направо биеш всякакви рекорди за успеваемост на търговска стратегия. Повечето ментори, които са ме обучавали винаги наблягат на факта, че много рядко се намират стратегии с над 70 процента успеваемост и казват, че златна среда е 65 процента успеваемост. При тебе сигурно става дума за над 90 процента успеваемост на стратегията, което е едно много голямо изключение с положителен знак. Както е модерно да се казва - изключението само потвърждава правилото. Аз лично не съм си правил подобни графични извадки за вече изминалата година по много и разбираеми причини. На първо място ми е ясно и без да вадя статистика, че съм доста на минус, макар че имаше накакви зачатъци на положителна тенденция в края на годината. Това обаче не е достатъчно да обърне тренда на отрицателните ми резултати. Имам предвид, че когато цяла година губя няма как с десетина печеливши сделки в края на годината да избия загубите. На второ място аз сменям брокерите доста често и затова рядко ми се събира дълъг период на един и същ акаунт. Аз също като тебе изключвам от статистиката бонусната сметка, но няма смисъл да казвам, че и там съм предимно на минус. Като става дума за край на годината трябва да кажа, че натрупването на толкова много празнични дни на мене ми се отразява доста неблагоприятно. Става дума, че в края на годината се създаде впечатление, че доларът е много слаб, но веднага след отварянето на пазарите тази година виждаме какво се случва. Мене това лично ме изненада и дори се подведох, че става дума за лека корекция при определени финансови инструменти, но явно доста греша. А иначе аз също обичам да си гледам търговската статистика, когато натрупам поне няколко печеливши сделки. За съжаление това са много редки моменти и през миналата година сигурно мога да ги преброя с пръстите на едната си ръка. Завършвам с това, че се радвам на твоя положителен пример и се надявам да има и други като теб тук. Това ми дава надежда, че и при мене скоро ще има поводи за хвалба ако мога така да се изразя. За сега съм на тръстиката и продължавам да се боря.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

9. Следните 14 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

minkov (03-01-2024), batDancho (03-01-2024), Нерегистриран (12)

10. 05-01-2024 18:26 #5 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      batDancho
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      batDancho не е на линия
      Централна банка
      Polos

Град
      Горна Оряховица
      Начислени плащания
      4,711.46 USD
      Благодарности
      4 250
      3 935 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от ontar Виж мнението
      ........На второ място аз сменям брокерите доста често и затова рядко ми се събира дълъг период на един и същ акаунт. Аз също като тебе изключвам от статистиката бонусната сметка, но няма смисъл да казвам, че и там съм предимно на минус. Като става дума за край на годината трябва да кажа, че натрупването на толкова много празнични дни на мене ми се отразява доста неблагоприятно. Става дума, че в края на годината се създаде впечатление, че доларът е много слаб, но веднага след отварянето на пазарите тази година виждаме какво се случва. Мене това лично ме изненада и дори се подведох, че става дума за лека корекция при определени финансови инструменти, но явно доста греша. А иначе аз също обичам да си гледам търговската статистика, когато натрупам поне няколко печеливши сделки. За съжаление това са много редки моменти и през миналата година сигурно мога да ги преброя с пръстите на едната си ръка. Завършвам с това, че се радвам на твоя положителен пример и се надявам да има и други като теб тук. Това ми дава надежда, че и при мене скоро ще има поводи за хвалба ако мога така да се изразя. За сега съм на тръстиката и продължавам да се боря.
      Благодаря за добрите думи. Аз не смятам, че съм толкова добър търговец на форексния фронт, има доста неща, които да науча и доста неща,
      които да изгладя. Но що е време - пред нас е, както се казва. Според мен, една от основните грешки, които правиш е честата смяна на
      брокерите.Не виждам какъв е смисълът от това, още повече, че в други теми си писал, че ти е трудно да откриваш търговски сметки с
      четирицифрени суми в тях. Според мен честото откриване на сметки с 50 100 200 единици валута не е печеливш вариант. Реално с малката
      сметка не можеш да постигнеш някакви значими резултати. Както и Минков ти каза преди, невъзможно е да откриеш сметка с 10 долара и
      да се надяваш да ги направиш сто за един месец. Не че не може да се случи, но това според мен ще е най лошото начало на търговията,
      защото ако направиш със 10 долара сто за един месец, следващия месец ще продължиш да търгуваш по същия начин и срещата с Колето е
      неизбежна. Не разбирам защо не обърнеш внимание на възможностите, които Инстафорекс ти предлага, а именно да търгуваш с бонусната
      сметка, и с нея са изпробваш варианти и стратегии.
      Остави печалбата настрана, както и преди ти писах в другата тема, първо трябва да се научиш да търгуваш, без да губиш. В интерес на
      истината повече от 90 % от това, което знам, съм го научил тук във фориума от колеги и от експерименти със бонусната сметка. Виждам,
      че имаш доста одобрени теми, следователно получваваш и доста бонус за месеца, надявам се / в сравнение с мен /. Понеже в някоя от
      темите, които чето преди, като че ли ти беше написал, че няма начин да се спечели от бонусната сметка, може да обърнеш внимание на
      тази бонусна сметка тук отдолу.
      Тя е на един колега от форума, бат нещо си там му беше ника, и можеш да видиш, че на 01.01.2023 е била почти на нула, през годината
      му са начислени около четирстотин долара бонус, и в края на годината сметката има около хилядо и двесте. Резките скокове нагоре са
      почти винаги начислен бонус а резкия спад в края на годината е теглене на двеста долара, за да го играе Дядо Мраз сам на себе си и да си
      подари модерен 4G фотокапан.Така че не е невъзможно да започнеш от нула в бонусната сметка и да се самопотупаш по рамото в края на годината.
      Едно от необходимите неща е да не гониш голямата печалба и да го даваш внимателската . . .
      Голям брой реализирани малки печалби също са сериозна сума
      Прикачени изображения  
      Одобрена

Печелете пари, без да напускате дома си.

11. Следните 14 потребители изказват благодарности на batDancho за полезния пост:

minkov (05-01-2024), Нерегистриран (10), treyyy (07-01-2024), ontar (09-01-2024), toranagasan (09-01-2024)

12. 09-01-2024 16:27 #6 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Благодаря за добрите думи. Аз не смятам, че съм толкова добър търговец на форексния фронт, има доста неща, които да науча и доста неща,
      които да изгладя. ...............
      Не съм търсил повод да те хваля, а просто се впечатлих от търговската статистика, която си показал тук. Разбира се, че винаги може да се постигнат по-добри резултати, но ако правя сравнение при мене положението е много зле да не кажа, че е ужасно на моменти. В смисъл, че аз рядко се връщам назад да си гледам статистиката, защото е изключение да разпечатам стейтмънти от текущия си брокер, които сочат нагоре. Това със смяната на много брокери вече не е актуално при мене и сега в края на годината равносметката е, че през 2023 съм ползвал услугите на 4 брокера освен Инстафорекс. Мисля че съм го правел за да търся оптималните условия за търгуване с малки суми. В края на годината дори смених подхода и си платих за 5000 акаунт към една компания, която спонсорира трейдъри. Сега това е много модерно и се нароиха десетки нови подобни фирми, които предлагат парите си на бедни трейдъри. Аз си мислех, че съм едва ли не един от малкото трейдъри, които се опитват да търгуват с дребни суми, но се оказа че като мене са десетки хиляди по цял свят. Една фирма пусна промоция с такса един долар за акаунт с 20 000 долара в него. Няма да повярваш, но за 24 часа са се записали над 75 000 души и това е било капацитета на въпросната фирма и дори има беше блокирал сайта и се препълнил сървъра. Аз обаче не търсех участие там, защото условията са крайно неудобни за мене. В смисъл, че от фирмата искат да поставяш предварително стоп на всяка поръчка и да рискуваш максимум 2% от капитала, което за мене е сложно. Знам, че е грешно, но аз съм леко спонтанен и често отварям сделки без предварително да имам идея за стоп и лимит. В момента наистина ми се иска да търгувам с бонусната сметка, но за съжаление тя е празна, а кога и какви постъпленията ще има в нея едва ли някой знае? Като си говорим за търговска статистика няма да забравя как един форекс ментор ни показа свой стейтмънт от преди години. Искаше да илюстрира как 8 месеца плавно покачване на капитала в една форес сметка може да бъде затрито само с една сделка накрая. Започнал с 3000 долара и спазвайки всички правила на търговията акаунта му нарастнал до 38 000 долара, които загубил с една сделка само за няколко часа. Доколкото разбрах нарушил всички правила и отворил големи обеми при един от щатските индекси (там сам съм се убедил, че може бързо да се губят пари). Просто понякога човек може да стане алчен или да се самозабрави.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

13. Следните 9 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (8), batDancho (09-01-2024)

14. 11-01-2024 13:34 #7 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Quiven
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Quiven не е на линия
      Старши дилър
      Не е зададено настроение

Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Аватара на Quiven
      Начислени плащания
      487.17 USD
      Благодарности
      310
      Благодарили са му 2 128 Пъти в
      732 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      batDancho, не сме скромни, но се пазим от НАП (шегичка)
      Иначе по темата. Какъв е смисълът да качваме такива неща. Всеки си знае най-добре, колко струва и как се справя и едва ли има нужда някой да го "потупва по рамото".
      Разгледах това, което си качил. По субективното ми мнение, успеваемостта ти е прекалено висока 92,58%. Това говори, че избягваш да затваряш минусови сделки, което за теб вероятно е ОК, но за мен е неприемливо.
      Някъде бях чел, че успеваемостта на добрите трейдъри(става дума за професионалните) е около 60%( +/-). Моята също е по-висока, от тези 60%( 77% е) и знам причината за това.
      В края на краищата това е твоята търговия. Щом ти носи успех и си доволен, значи всичко е наред

п.п. Опитвам се да кача снимка на statement-a, но съм забравил, как се случваха нещата

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

15. Следните 11 потребители изказват благодарности на Quiven за полезния пост:

batDancho (11-01-2024), Нерегистриран (8), ontar (11-01-2024), toranagasan (12-01-2024)

16. 11-01-2024 15:00 #8 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      batDancho
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      batDancho не е на линия
      Централна банка
      Polos

Град
      Горна Оряховица
      Начислени плащания
      4,711.46 USD
      Благодарности
      4 250
      3 935 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Quiven Виж мнението
      .....
      Разгледах това, което си качил. По субективното ми мнение, успеваемостта ти е прекалено висока 92,58%. Това говори, че избягваш да затваряш минусови сделки, което за теб вероятно е ОК, но за мен е неприемливо.
      .......

....
      На един уебинар лекторът каза, че няма 'вечно печеливши или вечно губещи сделки'. Всяка една сделка рано или късно тръгва в правилната
      за трейдъра посока. Само че трябва да имаш достатъчно финансов гръб, за да изтърпиш шамарите на пазара, докато дойде този момент.
      Затова реших да пробвам по този начин - с достатъчно малки обеми, голям брой сделки, при което крайният резултат е овече от задоволителен.
      Всеки си избира начин на поведение, който най-добре да отговаря на нагласите му за поведение на пазара. По този начин затварям
      или ма плюс, или с минимална кръвозагуба, което е приемливо за мен.

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

17. Следните 10 потребители изказват благодарности на batDancho за полезния пост:

ontar (11-01-2024), minkov (11-01-2024), Нерегистриран (7), toranagasan (12-01-2024)

18. 11-01-2024 15:33 #9 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      На един уебинар лекторът каза, че няма 'вечно печеливши или вечно губещи сделки'. Всяка една сделка рано или късно тръгва в правилната
      за трейдъра посока. Само че трябва да имаш достатъчно финансов гръб, за да изтърпиш шамарите на пазара, докато дойде този момент.
      Затова реших да пробвам по този начин - с достатъчно малки обеми, голям брой сделки, при което крайният резултат е овече от задоволителен.
      Всеки си избира начин на поведение, който най-добре да отговаря на нагласите му за поведение на пазара. По този начин затварям
      или ма плюс, или с минимална кръвозагуба, което е приемливо за мен.
      Това за сделките, че нямало вечно печеливши или вечно губещи е верно, но не съвсем. Например ако човек си е купил от валутната двойка евро/долар преди години, когато цената е била близо до 1.60 не съм сигурен, че би издържал дълго време. Няма лошо и всеки сам си преценява кое го устройва, но има моменти когато е много по-разумно да се излезе от губеща сделка отколкото да се чака обръщане на посоката.

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

19. Следните 5 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (5)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 12-01-2024 07:56 #10 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      batDancho
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      batDancho не е на линия
      Централна банка
      Polos

Град
      Горна Оряховица
      Начислени плащания
      4,711.46 USD
      Благодарности
      4 250
      3 935 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Quiven Виж мнението
      [......
      Някъде бях чел, че успеваемостта на добрите трейдъри(става дума за професионалните) е около 60%( +/-). Моята също е по-висока, от тези 60%( 77% е) и знам причината за това.
      ......
      А един бърз въпрос - тези 77 % колко нарастване /като процент/ на акаунта генерираха ?
      Искам да направя едно сравнение - ако ти е срамежливо, може и на лично да ми го пратиш

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

22. Следните 5 потребители изказват благодарности на batDancho за полезния пост:

Нерегистриран (5)

+ Отговор в тема
    Страница 1 от 2 1 2
    Бърза навигация Общи теми за Форекс пазара   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти