Къде е най - сигурното място за личните ми средства....
Напоследък нещата с КТБ ни карат да се замисляме къде е най - сигурно да съхраняваме парите си ...... Моля за вашите мнения и предложения.
Банка
Джоба
Бурканбанк
Заровени под земята
Под дюшека
Инвестиране
Къде е най - сигурното място за личните ми средства....
Напоследък нещата с КТБ ни карат да се замисляме къде е най - сигурно да съхраняваме парите си ...... Моля за вашите мнения и предложения.
Последна редакция от bobi_cz : 16-07-2014 на 16:54
Spekulanta (16-07-2014), kypa (16-07-2014)
Таквоз нещо като сигурност 100 процента кат че ли няма,
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
kypa (16-07-2014)
Според това което е написал,по-скоро търси сигурност,отколкото доходност.......................
..............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (16-07-2014)
kypa (16-07-2014)
Някой ще се усети ли да поправи правописната грешка в заглавието.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (16-07-2014)
kypa (16-07-2014)
язе по малко у първите три държимдаже по съвсем съвсем малко може да е по-удачно да се каже, щот то всичкото общо е съвсем малко...
ку бяха малко повечко - може би и последното да добавим...
![]()
Аз инвестирам в храна
Струва ми се най-удачният вариант в тези смутни времена![]()
kypa (16-07-2014)
По принцип най-сигурно е като мене - аз пари собствени нямам, имам само кредити и срещу тях налични сравнително ликвидни активи и ако стане проблем с някоя банка, вместо аз да се редя пред нея, тя трябва да се нареди при мене да си ги търси - просто си представям кефа - някоя сутрин отивам в офиса гледам пред него се наредили две-три банки да си чакат парите