Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Интересна стратегия си избрал за днеспак къси ще мъча язе
Тук направи един n-ти връх около 139.450, мисля, че започва образуването на техническа формация ( H1,M30, M15 ), така че внимавай с късите. Като гледам по-високите интервали и аз бих пуснал къса. Засега ще чакам затварянето на последния бар.
Пуснах къса от 139.00 със стоп 139.20 и лимит 138.66.
P.S> Удари ми стопа, но ще търся други възможности за къси тук.
Последна редакция от privelege : 13-07-2016 на 12:56
Малко под 50% от загубата си я избих от нови къси, започвам да скалпирам тук за по няколко пипа с плаващ стоп.Има добри възможности за момента.P.S> Удари ми стопа, но ще търся други възможности за къси тук.
на мен не успя да ми вземе стопа , винаги слагам + 10 пипса от последния връх или дъно + спреда разбирасе ... сега виждам че тръгна добре
. . . . . . .. . а петрола още по -добре
----------
днес във 12 часа влезнах на всички двойки с паунда и сега виждам , че са тръгнали много добре. . . . . дано да продължи така поне до края на деня .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.