Съм...ама решиха че вече няма българи и пердашат на чужди езици.![]()
Съм...ама решиха че вече няма българи и пердашат на чужди езици.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (27-09-2015)
Какъв е проблемът с жена ви?
Нямате представа колко ми е трудно с нея.Задава ми въпрос , на който си отговаря сама и после 30 минути ми обяснява и мрънка как не съм й отговорил правилно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от D-12 : 06-10-2015 на 10:49
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Вървяло си едно котенце, когато изведнъж на пътя си видяло една малка локвичка, а в нея едно малко кренвиршче .
Котенцето си помислило: "Ако сега вляза в локвата за кренвиршчето, ще си намокря лапичките. Но няма да съм вече гладно котенце".
Влязло в локвата, намокрило си лапичките, изяло кренвиршчето, но пак останало гладно.
Продължило нататък и видяло по-голяма локвичка, в която имало по-голям кренвирш. И пак си помислило: "Ако сега вляза в локвата за кренвирша, ще си намокря коремчето. Но вече няма да съм гладно котенце.
Влязло в локвата, намокрило си коремчето, изяло кренвирша, но пак останало гладно.
Продължило нататък и видяло още по-голяма локва, в която имало още по-голям кренвирш. И пак си помислило: "Ако сега вляза в локвата ще се намокря цялото. Но вече няма да съм гладно котенце."
Влязло в локвата, намокрило се цялото, изяло кренвирша и не било вече гладно.
Извода е:
Колкото е по-голям кренвирша, толкова е по-мокро котето, брато !
На заем от Брато
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
kypa (10-10-2015)
Maйĸa oтивa дa пpибepe дeтeтo cи oт дeтcĸaтa гpaдинa и ĸaĸвo дa види – вcичĸи дeцa в пяcъчниĸa cъc cмapтфoни, a лeлĸaтa cпи нa пeйĸaтa.
– Beднaгa ce cъбyдeтe, ĸaĸ нe ви e cpaм. He ви ли e cтpax, чe няĸoe oт дeцaтa щe избягa? – възмyтeнo cъбyждa мaйĸaтa yчитeлĸaтa.
– A, ĸъдe щe избягaт – пpи нac Wі-Fі имa caмo в зoнaтa нa пяcъчниĸa – нeвъзмyтимo oтгoвapя лeлĸaтa
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
http://m.novini.bg/news.php?id=308987
Умните жени трябва да се уважават! Не само сутрин![]()
-Как мога да си получа картата?
-Картата се доставя от куриер на адреса, които сте посочили за
кореспонденция.
-А развлечение как ще получавам?
-Ще ви го изпращаме всеки месец по пощата на същия адрес.
-Добър ден,искам да питам в код 5613 каква наличност има?
-Какъв е този код г-не?
-PIN кода ми е.
Тази карта моя ли е?!? Да господине, тази карта се води на ваше име, да ваша е. --- Ами тогава от къде на къде ще ми слагате лихви на моите пари.
Дали има друга държава в ЕС, в която на всеослушание да си рекламираш:
В сайта си най-отдолу обаче са изписали:
Правила и отговорности: Както сайта, така и неговият собственик и търговецът не носят отговорност за това как купувачът и/или други лица (включително собственикът на автомобила и/или шофьорът на превозното средство) експлоатират продаваните продукти. Горепосочените нямат никаква отговорност за евентуално нарушаване на Българското законодателство и/или Закона за движение по пътищата, свързано по какъвто и да било начин с употребата на закупения продукт. Сайтът, неговият собственик и търговецът не са отговорни пред купувача, трети лица и/или тяхното имущество в резултат на експлоатацията на продукта и/или неговите съставни части.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Българ - Унуфри в Седни Беден Стани Богат
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...3KHytoacEwoaAA
Унуфри...................................... ................................................![]()