Левскито сеги че изтърка тройката на клавиата...........![]()
Левскито сеги че изтърка тройката на клавиата...........![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
L1914 (20-10-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (20-10-2015)
Фафлата за 3-ки лафеше нещо, че се наежиха нещата
Ай де...дълъг ли си, къс ли си?!Добавки прайш ли, не прайш ли?! Пиеш ли, не пиеш ли?!
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тук на тоо фронт нищо ............... стискам една къса ....... та като цяло - нищо. едната я махнах днес по обедно време ......... и ми се изпотиха очилата и не виждам нищо , освен онаа голямата синя пемперуда
Не знам и аз вече...дълги съм натоварил
Отгоре ни подпира важна трендка, дето заради нея напусках късите, ама нещо много напор има за нагоре...отдолу подпира важен 1х1....вече не знам и аз
Онуй....10 260 ...дето го рисувахте от миналата седница,некакси влечего...
Днеска ми издрънча неколко +стопа...като започна със снощните...Но,нал съм си тъп и налитам...занагоре...
Тъ....се си мислим,че поне до 10 260.требе а го добутат..а, шо не и до 10 330-350....![]()
май ша го гледам . загубих нишката нещо .....................Онуй....10 260 ...дето го рисувахте от миналата седница,некакси влечего...
Днеска ми издрънча неколко +стопа...като започна със снощните...Но,нал съм си тъп и налитам...занагоре...
Тъ....се си мислим,че поне до 10 260.требе а го добутат..а, шо не и до 10 330-350....
Ще отиде и до 10330, ама да видим първо на 260 какво ще стане, че наистина бая нещо има насъбраноОнуй....10 260 ...дето го рисувахте от миналата седница,некакси влечего...
Тъ....се си мислим,че поне до 10 260.требе а го добутат..а, шо не и до 10 330-350....![]()