тука днес по инерция ще се почива ли още ден или ще се дупчи ренджа на нейде........![]()
тука днес по инерция ще се почива ли още ден или ще се дупчи ренджа на нейде........![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
който търси ще намери......ма дали това е правата вяра......![]()
<< ordo ab chao >>
12 100............да се чувства,поканено...........
.................................................. .......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
според МОА вероятен тест на селофа към ту 11800 и ако там продължат да го натискат че има още сополе.....![]()
<< ordo ab chao >>
Чакам да видя развитие. .не пипам...
Яде ми се баничка...а трябва сега да се обличам , за да ида до баничарницата...пфууу.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз също съм пас. Никакви сигнали нямам - пълна мъгла от М15 нагоре...
Добро утро и хубава седмица, да припомня че наближава края на седмицата.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
nnikos (27-04-2015)