Правителство на малцинството. Има ли шанс????!!!
Преходно правителство или направо служебно
за провеждане на нови избори. Кога???
Въобще проведените избори ще РОДЯТ ли
правителство????)
Правителство на малцинството. Има ли шанс????!!!
Преходно правителство или направо служебно
за провеждане на нови избори. Кога???
Въобще проведените избори ще РОДЯТ ли
правителство????)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
много зависи от породата.. на по принцип ако ще организираме боя, аз залагам на кучето..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Малко екзотика никога не ни е излишна, но и там не ни чакат с вино и пържоли както знаеш. Просто имат по-сбирщайнова политика, доколкото им изнася. Русия от емигранти няма нужда, има си достатъчно собствен потенциал.знам! всеки мужик и нашенски русофил го изпитва...............
плюе Запада,а сменя долари и евра и си купува само западни стоки,.....
плюе Америка,ама ако миоже да се докопа до виза и зелена карта си бие камшика..........
още повече плюе българското,ама отдаде ли се възможност изстрелва отрочето в западен или американски университет ..........
а иначе Русия му е страната на мечтите............е ма нищо така сме ний ......
Какви ти западни стоки, то и там вече все китайски купуват - с лепната някоя западна марка отгоре.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
От китайска до китайска стока има разлика. Предполагам, че като за руския пазар са с по-заниженото качество.Малко екзотика никога не ни е излишна, но и там не ни чакат с вино и пържоли както знаеш. Просто имат по-сбирщайнова политика, доколкото им изнася. Русия от емигранти няма нужда, има си достатъчно собствен потенциал.
Какви ти западни стоки, то и там вече все китайски купуват - с лепната някоя западна марка отгоре.
То зависи и от котката,
щото ако е като тази
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...d=0CCAQMygBMAE
На това коте само зъбите са му големи. Но съм виждал как ги хранят с 10-15 кг. бут в зоопарка. Страшничко си е, ако те нападне.
Аз имах предвид, че и на запад вече масово купуват произведени в Азия стоки с лепната отгоре марка по желание на поръчителя - знаеш как стават работите. Иначе точно руснаците са много претенциозни купувачи откъм качество, даже може да "налитат на бой" и скандали ако си им под ръка... особено ако са на няколко водки.Знам го и по туристите, които идват в БГ.
Не мисля, че има особена разлика в произведеното за различните страни, по-скоро от цената зависи, там всичко се прави първо на конвейр и после се пласира по света. Рядко е по поръчка - китайският гений обикновено вече го е измислил как да е.По-качествените работи са и малко по-скъпи, разбира се...
Последна редакция от Eli2356 : 20-02-2015 на 16:49
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Почти всичко вече се произвежда в Китай, но аз лично ако мога или ако имам избор предпочитам да е сглобено в Европа. Намира се все още сглобена в Полша или Чехия битова техника.Аз имах предвид, че и на запад вече масово купуват произведени в Азия стоки с лепната отгоре марка по желание на поръчителя - знаеш как стават работите. Иначе точно руснаците са много претенциозни купувачи откъм качество, даже налитат на бой и скандали ако си им под ръка... особено ако са на няколко водки.Знам го и по туристите, които идват в БГ.
Не мисля, че има особена разлика в произведеното за различните страни, по-скоро от цената зависи, там всичко се прави първо на конвейр и после се пласира по света. Рядко е по поръчка - китайският гений обикновено вече го е измислил как да е.По-качествените работи са и малко по-скъпи, разбира се...
Иначе като се прави на конвейр има 1, 2, и 3 качество.
точно обратното......което се прави на конвейр е с едно качество.....системата за качество е една...или отговарящо на критериите за зададено качество или брак..........
няма 1,2 ,3................то....