седмичната , натъжава и китайците........Алф, точно защото уважавам мнението ти се разтревожих, обаче гледай да не си правиш шега тоя път. Виж сега как хубаво съм ги накачулила, макар и неуместно като входове, но с единствена ясна и доста скромна цел - 137, макар че не е изключено и 139 ..... а дано тоя път ти се сбъдне прогнозата леко отложено, че и нулеви стопове не съм сложила...
----------
Пс 13 е много щастливо число според китайците, остави ги европейските суеверия. А петък е ден на Венера - планетата на богатството и доволството.
![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Днеска са решили да върнат движението от вчера подла работа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз току що отварям платформата за днес, обаче очаквах нещо по-интересно, а то? Никакво развитие... почти
Alf, като гледам залога какъв ти е, се питам дали да не им кажа първо да го смъкнат до твоя лимит и после да го качат до моя, че аз не съм с чак такъв залог. Ма ше искам 10% за услугата.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Удри смело дълго. След малко излитамеАз току що отварям платформата за днес, обаче очаквах нещо по-интересно, а то? Никакво развитие... почти
хлахжгп;айжгшайбкскббсбд
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (13-02-2015)
Тренд линията особено на голяма графика си е силна подкрепа по -принципТренд линията добра подкрепа му даде![]()
![]()
Аз току що отварям платформата за днес, обаче очаквах нещо по-интересно, а то? Никакво развитие... почти
Alf, като гледам залога какъв ти е, се питам дали да не им кажа първо да го смъкнат до твоя лимит и после да го качат до моя, че аз не съм с чак такъв залог. Ма ше искам 10% за услугата.
Ето това е класиката в жанра.....![]()
Eli2356 (13-02-2015)
Alf, като гледам залога какъв ти е, се питам дали да не им кажа първо да го смъкнат до твоя лимит и после да го качат до моя, че аз не съм с чак такъв залог. Ма ше искам 10% за услугата.
Eli2356, ти ли имаше къси йени?
Или се бъркам нещо с някой друг?
Мерси за ентусиазма, обаче сега се прибрах, то пак нищо. Обаче гледам по-лоша от очакваното данна е излязла в 17 за долара... може да им трекне нещо за нагоре по никое време.
дълги евройени и къси евро паунд имам
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
nnikos (13-02-2015)
дано наистина да излети евроточе е много колебливо тея дни и всичко може да се очаква