Много ненадежни тези браузери
Работих дълго време с Опера ама тя се сгъбяса после дълго време работих с фаер фокс и днеска ми сервира че не ще да зарежда някои сайтове
Много ненадеждна работа тез модерните браузери
На кого да верваш
Много ненадежни тези браузери
Работих дълго време с Опера ама тя се сгъбяса после дълго време работих с фаер фокс и днеска ми сервира че не ще да зарежда някои сайтове
Много ненадеждна работа тез модерните браузери
На кого да верваш
Последна редакция от saxsten : 18-12-2015 на 23:54
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Не ще да зарежда руския маркет
Възстанових операционната система от баккууп файла
Пак същото
Явно не е от операзционната сисктема ами. си е от браузера
В същото време при IE и при Maxthon Cloud Browser никакви проблеми със зареждането
Някой не знае ли как могат да се вземат посещаваните сайтове с паролите им или дори без паролите им от Фаер фокс и да се вкарат примерно в тектов файл или в друг браузер![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
За Мозила Фаер Фокс говори с Кура, той е Бог в тази област.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Отговора на тоя въпрос и на мен ми е интересен, че ми се е случвало , ане е зле човек да си го слага в архивче
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
правиш си профил на гугъл хром и дори и да се скапе системата и да я преинсталираш,след това си влизаш в профила и всички настройки са си запазени....сайтове,пароли ....
има още една много удобна опция гугъл диск където можеш да ползваш пространство 20 гб и имаш достъп от всякъде,от всеки компютър или мобилно у-во....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А това е добра идея за запазване на паролите . Не съм фен на хрома , досега само фокса ползвах и един нов браузер : слим браузер , доста е бърз , не забива , не дава грешки
пробвай да го преинсталираш мозилката бря, бачо Сакстенесигурно е награбило старите сертификати от бакупа и зарад туй тъй приказва
у настройките у раздел "синк" може да се създаде профил и да си ги прехвърля от един компютър/телефон/инстал на друг автоматично
а за отметкитите може да създадеш/възстановиш чрез меню отметки- всички - бакъп.
ся се мъча аз традерския комп да преинсталирвамедно 7 ентерпраз по нашенски дръпнах от замундата - то голям зор
докът го жулна първоначалното добре, ама оттам нататъка кът му пущам ъпдейта да намери драйвери и да натамани системата изяжда 2 гб рам, блокирва системата и туй то
няма ъпдейти няма драйвери няма нищо
ся дърпам по английскому да видим да не е зарад българския език туй
![]()
аз на единия лафтоп съм с таквази седмица,ама си работи добре...........![]()