Аз за последно чух новината снощи, че имало слухове, че са ги нападнали, но от САЩ са отрекли това = все още нямало удар. Ако след това са ги нападнали вече е друг въпрос. А и да ти кажа все ми е тая какво правят за пореден път
малоумните американци нейде, където не им е мястото. Важно е дали ще даде някакво отражение на златото. Мен ми се струва, че точно за Ирак едва ли ще има някакво особено влияние над цената на златото, по-скоро за петрола (там имам дълги, дано най-после дадат приличен профит). Ще видим в понеделник все пак..
----------
На теб пък ти се чудя кога успя да натрупаш такъв капитал, че от 2$ промяна в цената (няма и толкова) да трупваш +20$ към сметката след като тоя месец почна на чисто с бонуса след фалита миналия месец. Явно много добър писател си бил миналия месец.

Това значи да влизаш с 0,10 лота в сделка, което е равно на 131$ блокиран капитал за сделката.
Пп: Да не прибавяш неволно по една 0 зад сумите?

Пп2: И то от дълго злато след като имаше спад от 2$ преди затварянето на Уолстрийт - те затварят в 23:30 бг време, ако не знаеш.