Май наистина е така, човек трябва да се научи да се справя добре с големите фреймове и чак след това може да сваля времето - или две сметки , едната на М15, другата на D1А най-добре комбинация да се измисли
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На дневна графика е препоръчително да се следят 5 или 6 валутни двойки
Защото сигналите са по редки .но по сигурни !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
а сега накъде? какъв го играете бре момци?
че съм в една среща и нема как да гледам графики?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Сега вече не е ли време за малко къси,
една корекциика до към 1,71 не е невъзможна![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Здравейте, аз вече го скъсих от 1,7140, може би съм избързала но..... таргета за сега ще е отворен
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щом ти не знаеш, какво да кажем ние с гайдите? При валутната двойка паунд/долар стана прекалено
розово, та чак нагарча от позитивизъм. Как да скъсява човек, като то не прави никакви корекции напоследък?
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Дали е възможен варианта тази култова валутна двойка да се е устремила към заветното 2.0000?
Това ще е голям удар, но няма да е нещо ново и невиждано!
И на мен така ми се струва ,
но за да не пропусна късите вече се включих с не много голям обем![]()