Чак голямо движение не е, интересно кога ще излезем от тая зона 1.36-1.35![]()
Чак голямо движение не е, интересно кога ще излезем от тая зона 1.36-1.35![]()
Не пускам нищо тук, докато не дойде началото на новият месец. Знам ли ги какво ще измислят накрая на 6 месечието.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
EUR/USD В четвъртък единната валута прекъсна доброто си представяне спрямо долара от последните дни. Еврото се обезцени с 17 пипса до цена на затваряне от 1.3611, след като първоначалният ръст на цената не успя да преодолее нивата при 1.3641. В краткосрочен план положителните нагласи се запазват - при положение, че двойката удържа нивата при 1.3580. В посока нагоре основна цел остава вчерашният връх, следван от 1.3670. Подкрепа: 1.3580; 1.3520; 1.3475; Съпротива: 1.3670; 1.3775; 1.3880;
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Tehnicheski-an...id-124932.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
късо от 1.3640 на 15 минутката
да видим колко ще пусне
не искам да го държа до понеделник
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
ами като за последно да пусна и да се разпиша
у понеделник с пълна сила,ако са ми останали силици
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
язе дадах стоп тука кът свърши дългото, че го чаках по-нагоре да одиама за късо много късно стана... след 18:00 - 18:30 обикновено са ялови позициите дет се отварят
![]()
Тая двойка кат умряла се движи.
Чат пат някой нещо пръдне та се раздвижи уж.
Паунда-австралиеца е направо кат ракета сравнена с нея.![]()
Spekulanta (27-06-2014)
От сутринта съм на бай от 1.3613 и до момента има-няма 20 пипса .
А лимитът ми е на 1.3665. Може и в понеделник да го достигне чак. Поне положителен суап ще ми начислят.