Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Слаба активност до момента
https://charts.mql5.com/4/804/usdjpy...ades-plc-2.png
Аз дори и на тази активност се изненадвам, при положение че Лондон и САЩ почиват - а и традиционно тази двойка винаги почиваДано от утре нещата се по раздвижат
![]()
Дано Инфеста че при такива дни направо не ми се отваря платформата
Все едно се намирам в някой автобус пътуващ на дълго![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Ниска търговска активност, ниска форумна активност......абе както казваше онова куче от вица - "Много жега бе, Танасееее"
Не ги знам утре големите рибета с какъв акъл ще се събудят, но едно число 101.40 и отдолу ще му замяза много добре
----------
Нещо като 35 градусов летен ден, нещо като Чавдар къса база, нещо като междуселски маршрут, нещо като нагряти спарващи седалки от изкуствена кожа с метални рамки, нещо като пилета в кашон с дупки на задните седалки, нещо като лек полъх на джибри, нещо като максимална скорост 50км/ч......и ние сме били на село по комунизъма![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Днес тази двойка изобщо движи ли се или моята платформа се е бъгнала нещо? Не мърда изобщо.
Днес само индексите отсрамват инвестиционния и спекулативен свят. Тия отвъд океана и тия на островчето много им зачестиха празниците и почивките. Мръднат някой друг ден пазара в една посока и вече АЙЛЯК![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
летаргията продължава, действително както D-12 казва само индексите се изстреляха в самото начало
Ехххх носталгичните спомени май ни обхващатНещо като 35 градусов летен ден, нещо като Чавдар къса база, нещо като междуселски маршрут, нещо като нагряти спарващи седалки от изкуствена кожа с метални рамки, нещо като пилета в кашон с дупки на задните седалки, нещо като лек полъх на джибри, нещо като максимална скорост 50км/ч......и ние сме били на село по комунизъмаАз смътно си спомням тези дни, но с умиление защото тогава ходих при баба и дядо на село и все с такъв Чавдар пътувахме
П.П. А най-много се кефих на огромния волан![]()
D-12 (26-05-2014)