Относно реакторите - според мен не си струва да се хленчи. По принцип ядрените централи могат да бъдат и много опасни.
Колко земя сме ние - една авария ще ни унищожи без остатък. А ти и аз едва ли сме чак такива специалисти, че да твърдим убедено колко са били безопасни затворените реактори.
То печалби, печалби, ама ако стане авария, ще платим с живота си тези печалби, не мислиш ли?
.................................................. .................................................. ...........................
Една авария в чехия Румъния или германия пак ще ни унищожи без остататък.
Отново си пак неподготвена

Впрочем за така мразения от теб социализъм:
За твое сведение този така мразен от тебе тоталитаризъм -социализъм никога няма да се върне
Той бе един млад ведоменствен неофеодализъм и като всеки млад феодален строй хората в него живееха добре.
Сега пак си имаме неофеодален строй ,но той е вече корпоративен и се разлага
На запад и в Европа е в пълно разложение в Русия неокорпоративния феодализъм е млад и развиващ се.
Онзи стария тоталитаризъм никога няма да се върне ,а ти се плашиш от призраци и вадиш скелети от гардероба за да плашиш и останалите
Дано да вдянеш поне половината от това което написах иначе само си ми изгубила времето