Предлагам в тази тема да споделяме и обсъждаме клипове, свързани с мотивацията и личностното развитие. Ще започна с любимо мое такова - интервю с Джордан Белфорт, Вълка от Уолстрийт. Малко е дълго но си струва!
Успех!![]()
Предлагам в тази тема да споделяме и обсъждаме клипове, свързани с мотивацията и личностното развитие. Ще започна с любимо мое такова - интервю с Джордан Белфорт, Вълка от Уолстрийт. Малко е дълго но си струва!
Успех!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много е добро, трети ден думите му са в мислите ми. Притежава поразителен характер.
Много добро четиво е на Наполеон Хил - Мисли и забогатявай книгата. Написал я е, като е събирал материалите за нея обграден от едни от най-великите хора. Такива като Едисон, Карнеги, Морган и т.н. До половина не е особено интересна, от половината нататък вече е по-добре и е много добре да се прочете.
А това което казва Белфорт за вижън-а е повече от есенциално значение......май още веднъж ще го пусна да го чуя : )
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Клипчето е много добро, мотивира, бих си взел книгата да прочета. Моето любимо мотивиращо е това:
Винаги ми помага, когато трябва да се надъхам за нещо.
Музиката винаги ме мотивира, особено като това.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc