Можем ли да хеджираме фючърса EURUSDweek?
Можем ли да хеджираме фючърса EURUSDweek?
Правило №1: Никога не губете пари. Правило №2: Не забравяйте правило №1
Though trading on financial markets entails high risk, still it can generate extra income on condition that you apply the right approach. By choosing a reliable broker such as InstaForex you get access to the international financial markets and open your way towards financial independence. You can sign up here.
@кура Последната версия на скрипта сделките no margin не ги брои нали? Един тъп въпрос, но да питам ако отворя сделка под 0.1, обаче спреда е достатъчно голям, че сделката да се отвори над 0.1 брои ли се?
Правило №1: Никога не губете пари. Правило №2: Не забравяйте правило №1
язе понеже съм си леко разсеяна съм забравила един ордер на евродолара бъдеще месечно и така ми го е нацепил,че имам едни цели 22 сделкити да видиш и понеше съм сложила на забравения ордер лимит, а на нацепените лимит йок ти да видиш как се слага тейк профит
![]()
Trust Me, I'm an "Engineer"
Ползвай ей това друг път и няма да имаш подобни проблеми ...
https://forum.bg/showthread.php?8494...=1#post1906899
Нали затова са измислени тези глезотийки, да не влизаме в излишни филми.
Though trading on financial markets entails high risk, still it can generate extra income on condition that you apply the right approach. By choosing a reliable broker such as InstaForex you get access to the international financial markets and open your way towards financial independence. You can sign up here.
Emil Enchev (01-14-2021), emoyambol (01-15-2021), minkov (01-15-2021)
Ще изпробвам скрипта другата седмица (с TP на 0 предполагам), ако се наложи. За тази съм си изтъргувал бъдещето. Но ако все пак решим да отворим и затворим след 6 минути, май ще е по-подходящ друг скрипт - CloseAllTrades или нещо подобно. Ползвал съм го навремето, но кой го знае в коя папка е сега.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.