Предимства:
- Голям избор на всичко, необходимо за една баня
- Няколко магазина в София и по 1 в по-големите градове, както и онлайн магазин
- Луксозни, широки и добре организирани пространства в магазините
- Услуги, предлагани в магазина - ВиК, лепене на плочки, монтаж на всички изделия за баня, изготвяне на визуализационни 3Д проекти
- Безплатна доставка за поръчки над 200 лв. в София и някои от останалите градове
- Outlet секция с качествени промоционални продукти
- Допълнителни отстъпки при цялостно обзавеждане на баня


Недостатъци:
Безплатната доставка над 200 лв не обхваща всички градове


Фирмата е дългогодишен вносител на продукти за баня и предлага стоки от реномирани европейски и български производители. Предлаганите изделия са с добро качество, като покриват целия ценови спектър - от достъпни до супер луксозни и съответно скъпи - при изключително голям избор.

Имам по-преки впечатления конкретно от магазина в София на бул. “Черни връх”, където обслужването е добро и стоките са удачно аранжирани за разглеждане на огромния асортимент.

3Д проекта, който направиха, не ми се видя особено качествен, но може при мен да се е случило така, имам предвид, че ако не бях видяла ползваните артикули на място, не бих се ориентирала добре за вида им само по този проект. Такъв проект се изготвя срещу 50 лв, които след покупка на стоките се приспадат от цената им.

Баня стил редовно организират разпродажби и издават месечна промо брошура с текущите, което улеснява донякъде ориентацията. Предлаганите луксозни колекции също са обект на тези месечни промоции.

Сайтът е доста информативен. Освен структурираните по категории продукти за баня, могат да се прочетат статии, третиращи всякакви свързани теми.
https://baniastil.com/