Кой е най-добрият компютър, който сте купили?
Кой е най-добрият компютър, който сте купили?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Kjati (10-31-2020), Unregistered (1)
Макар и да не е точно в категорията Компютри и лаптопи, но съм все по-удовлетворена от таблета, който преди време представих в този пост:
https://forum.bg/showthread.php?7623...Tab-S4-SM-T835
Ползвам го вече почти година. Има всички характеристики на малък лаптоп плюс предимствата на тъч скрийн и писалка. Всъщност всички го мислят за лаптоп.
Този модел вече не може да се намери на пазара, но го има следващия /а може и по-следваща версия да са изкарали междувременно/.
Тънък и лек, безпроблемно го носите навсякъде със себе си, батерията изкарва целодневно, зарежда бързо, снима перфектно, изключително качествено изображение за гледане на видео, позволява записване и на ръка, рисунки, съвместим с всеки смарт телевизор, може да се добави карта памет, има режими за отваряне на множество прозорци. Вероятно по-новите версии имат добавени някои екстри. Полезно, приятно и добре направено устройство с перфектна поддръжка от Самсунг.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз лично ползвам Acer & Dell. До преди няколко години използвах само Acer, обаче след последните два 17/18 г производсто, които си купих, качеството рязко спадна. Минах на Dell, и за сега няма проблеми, малко са им шумни вентилаторите, но пък иначе работят доста добре. Ползвам втори, първият смених, защото поостаря, и исках малко по-мощна машина и по- лека. Старият още си работи безотказно. И го държа като резерва.
:-)
Аз лично съм фен на Acer. От 6-7 години, работя само с тази марка и съм доста доволна. Единствено таблета ми е на Леново, но и той става.