Метода с лайткоини и кракен работи супер вече доста време, няма смисъл да се мисли друго.
Метода с лайткоини и кракен работи супер вече доста време, няма смисъл да се мисли друго.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Обаче приема от cex.io и там СЕПА трансфера е безплатен 0.0 центаС благодарности към скипето, че ме светна.
Последна редакция от gambletrade : 15-09-2020 на 14:27
Благодаря ти много! Ти си писал вече за cex.io, и аз си я отбелязах, ама бележката остана в стария телефон, а в главата не останаА сега таман търся оптимален вариант за превод от Инстата към Трансфъруайз.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (2), minkov (15-09-2020), gambletrade (15-09-2020), kypa (16-09-2020)
Нерегистриран (3), gambletrade (15-09-2020), Novak (15-09-2020), minkov (15-09-2020), kypa (16-09-2020)
Аз от схемата Крякен в ДСК съм супер доволен, всичко се случва в рамките на един работен ден от превода до реалния КЕШ в картата ми. А и таксите не са големи 0,09 цента си е нищо пара. За по-сериозни тегления вероятно таксата ще е друга, но аз се ограничавам до 100 евро на трансфер.
Нерегистриран (2), Emil Enchev (15-09-2020), semion (16-09-2020), kypa (16-09-2020), lyubo (16-09-2020), daniwin (16-09-2020)
За който няма друга карта освен ТрансферУайзката има.
Карта подобна на ТрансферУайзката дават от Айкрад - icard.com/bg
Като трябва да се внимава за смяна на собственик и условия, макар че за момента изглежда идеална.
Кракен -> по ИБАН -> Айкрад
Кракен -> по ИБАН -> коя да е нашенска бамка без Райхфайзен
Цекс.ио -> по ИБАН -> ТрансферУайз или Айкрад или коя да е нашенска бамка без Райхфайзен
Кракен vs. Цекс.ио - повече ликвидност в Кракен за сметка на 12 потвърдждения до наличност на лайтхойна. Много по-бърза Подкрепа (support) в Кракен. Превод по ИБАН безплатен в Цекс.ио спрямо 9 цента в Кракен.
Те това са вариантите към момента.
И двете борси ползваме по идея на SKP.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Emil Enchev (16-09-2020), semion (16-09-2020), gambletrade (16-09-2020), alba (16-09-2020), lyubo (16-09-2020), daniwin (16-09-2020), Нерегистриран (1)
Тия от Цекс.ио приемат ли за верификация сметки на български език. Вчера и днес ме помотаха с първото ниво верификация. Нещо не им харесваше моята физиономия на селфитата.В края на краищата одобриха. Сега им пратих сметка от ЧЕЗ, отказаха ми, ама не обясняват причината. Какво ще ми посъветвате?!
Аз минах второто ниво със стейтмънт от TransferWise. Там е на английски. За 10-ина минути стана верификацията. Добре е да се знае, че теглене от цекс става само с изписани трите имена, та ако в Трансфъруайз си дал само двете си допълни профила.Тия от Цекс.ио приемат ли за верификация сметки на български език. Вчера и днес ме помотаха с първото ниво верификация. Нещо не им харесваше моята физиономия на селфитата.В края на краищата одобриха. Сега им пратих сметка от ЧЕЗ, отказаха ми, ама не обясняват причината. Какво ще ми посъветвате?!
daniwin (16-09-2020), semion (16-09-2020), Emil Enchev (16-09-2020), lyubo (16-09-2020), kypa (16-09-2020)
Значи на моята карта ще й намеря приложение? Бях си я поръчала още в началото на юни месец ако не греша. Само че тогава не й платих таксата, защото се оказа, че не можело от парите в самия ТФ акаунт, а искаха от друга карта да се нареди превод. Това определено тогава ми се видя нелогично. Сега в края на август случайно влезнах в акаунта си и като видях, че още плаче за таксата жестокостта ми се сломи и взех, че платих тия 12 лева. Картата дойде за седмица и сега й търся някакво приложение, за да се оправдаят разходите по нея.За който няма друга карта освен ТрансферУайзката има.
Карта подобна на ТрансферУайзката дават от Айкрад - icard.com/bg
Като трябва да се внимава за смяна на собственик и условия, макар че за момента изглежда идеална.
Кракен -> по ИБАН -> Айкрад
Кракен -> по ИБАН -> коя да е нашенска бамка без Райхфайзен
Цекс.ио -> по ИБАН -> ТрансферУайз или Айкрад или коя да е нашенска бамка без Райхфайзен
Кракен vs. Цекс.ио - повече ликвидност в Кракен за сметка на 12 потвърдждения до наличност на лайтхойна. Много по-бърза Подкрепа (support) в Кракен. Превод по ИБАН безплатен в Цекс.ио спрямо 9 цента в Кракен.
Те това са вариантите към момента.
И двете борси ползваме по идея на SKP.
Първото ниво го минах с двете страни на шофьорска книжка и селфи. Второто пробвах с лична карта, че там има адресна регистрация и мина. На ниво са се бавили не повече от минута две, от ъплоуда ми до финализиране на процеса. Според мен софтуер верифицира. За майтап зачекнах и третото, ама по едно време стана мазеляк от документи и ги зарязах.Тия от Цекс.ио приемат ли за верификация сметки на български език. Вчера и днес ме помотаха с първото ниво верификация. Нещо не им харесваше моята физиономия на селфитата.В края на краищата одобриха. Сега им пратих сметка от ЧЕЗ, отказаха ми, ама не обясняват причината. Какво ще ми посъветвате?!
gambletrade (16-09-2020), semion (16-09-2020), alba (16-09-2020), kypa (16-09-2020), Нерегистриран (1)