• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Форекс за начинаещи
    • Приключенията на един новак във форекса

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Приключенията на един новак във форекса

+ Отговор в тема
    Страница 32 от 92 ПървиПърви Предишно ... 22 30 31 32 33 34 42 82 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 311 до 320 от общо 915
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 06-11-2019 21:37 #311 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      penkares
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      penkares не е на линия
      Старши дилър
      Mengintai

Моля, изберете категория: - Откажи
      penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще Аватара на penkares
      Град
      Home Office
      Начислени плащания
      2,019.55 USD
      Благодарности
      1 008
      Благодарили са му 2 920 Пъти в
      739 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от penkares Виж мнението
      Девета и Десета седмица за мен с лайв акаунт на пазарите, това бяха може би най-слабите от към трейдинг обем седмици за мен понеже вече съм уъркурче. 8 Трейда записах за тези 2 седмици от които 4 победи и 4 загуби, за жалост загубите са по големи, по-скоро една от тях която е 40$ в Фейсбук, но като цяло доста уважени стопове и акаунта е в добро състояние и готов за екзекуции. Общо за целия акаунт съм от самото начало 311$ на минус ,което означава че чак след 311$ печалба ще избия загубата и ще мога евнтуално да имам някой Лайткойнец да изтегля към крякеня за почивка ахахахах!!! (въпреки че тука имам въпросителни все още понеже аз отанах с впечатлението че не е задължително да избия цялата загуба за да имам за теглене средства, но ще видим другия месец).
      Стратегията ми на Маркет Затварянето между 9 и 11 вечер БГ време е: от стоките които са налични на Инстафорекс , както съм споменавал и преди търся тези които са с малък спред, и приличен обем, и прилична цена до 100$ Фейса и Апъла са изключения.Трейдвам ги тези стоки (QCOM, AMD, MU, MO, WDC, ) като следя 2 индекса Насдак и С анд П 500, и гледам да съм с посоката на индексите, трейдвам на 5 мин чарт предимно и 1 час и 1 ден за справка каква е по големата картина!
      Успех на всички новаци и старши и само напред към седмица 11!!!!!!

12 и 13 та СЕДМИЧКА ЗА НОВАЧЕТО! Здравейте колеги надявам се всички сте добре и живи и здрави, аз малко се загубих, ама да направя един лек ъпдейт за 12 тата седмица с моите приключения и препятствия у маркетя. Един трейд за мен в последните 2 седмици без тази тази е 14 тата в коята съм с БОНУС сметка от ИНстафорекс. За 12 и 13 седмица имам 1 трейд само в ТУИТЕРА който все още държа в момента съм надоле 5% имах възможност да излезна на около 2% и половина но не го направих все още си мисля че ше има баунс който да ми даде шанс да излезна брейк ивън или на печалба но ако усетя че няма да стане махам я с сабята тая позиция!!! Успех на всички у форексу и маркетя!
      11 та седмица е по нагоре в темата!
      Its easy to do it but is also easy to not do it!
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

2. Следните 2 потребители изказват благодарности на penkares за полезния пост:

kypa (02-01-2020), Нерегистриран (1)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 06-11-2019 21:50 #312 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      renito5
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      renito5 не е на линия
      Маркет мейкър
      Terinspirasi

renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите Аватара на renito5
      Начислени плащания
      1,490.07 USD
      Благодарности
      2 673
      Благодарили са му 5 476 Пъти в
      1 541 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от messi Виж мнението
      Специално за Звездоброеца това едва ли важи. Той верно губеше, но не повече отколкото останалите потребители. Пускаше теми и беше много активен всекидневно. Дори обясняваше кога пие кафе, кога спи и т.н. И изведнъж не само, че спира да пише във форума, но и вече не влиза в акаунта си? Това не е в негов стил. Дори да се беше отказал със сигурност щеше едно "чао" да каже. Не знам какво да си мисля, но при тази криминална хроника, при тези катастрофи, убийства и какви ли не беди аз имам отговор, колкото и да ми се иска да греша и човекът да си е жив и здрав. А относно хората мога да ти кажа, че всички са готини и няма лоши такива. Не само във форума, но и глобално. Все пак зависи от гледната точка.
      Открих форума преди много време, някъде около 2014,2015, незнам. Тогава бонус системата беше много различна и имаше страшно много потребители. Писах месец два и реших да пробвам с мои средства. После започнах работа, деца, живот. Един ден се опитах да вляза в профила си, но явно бях забравила паролата. След многократни неуспешни опити да я сменя направих нов акаунт. И от месец - два съм по-активна в писането. Та живота понякога така ни завърта че нямаме време за Интернет. Ако хората са намерили добри работи или са станали печеливши трейдъри... Или.. Или... Не можем да сме сигурни че е най-лошото, нали?

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

5. Следните 3 потребители изказват благодарности на renito5 за полезния пост:

Alex1977 (07-11-2019), penkares (07-11-2019), kypa (02-01-2020)

6. 07-11-2019 08:10 #313 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      skrasi
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      skrasi не е на линия
      Централна банка
      Yeehaw

skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите Аватара на skrasi
      Град
      Русе
      Начислени плащания
      936.97 USD
      Благодарности
      13 710
      Благодарили са му 3 283 Пъти в
      652 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      И аз мисля, че скалпирането не е най доброто. Е ако човек има голяма сметка и без проблеми може да влиза с по големи обеми тогава ОК. Правят се печалби.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

7. Следните 6 потребители изказват благодарности на skrasi за полезния пост:

Alex1977 (07-11-2019), penkares (07-11-2019), Нерегистриран (2), kypa (02-01-2020), Kikos (09-03-2020)

8. 13-11-2019 00:48 #314 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      penkares
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      penkares не е на линия
      Старши дилър
      Mengintai

penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще Аватара на penkares
      Град
      Home Office
      Начислени плащания
      2,019.55 USD
      Благодарности
      1 008
      739 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Девета и Десета седмица за мен с лайв акаунт на пазарите, това бяха може би най-слабите от към трейдинг обем седмици за мен понеже вече съм уъркурче. 8 Трейда записах за тези 2 седмици от които 4 победи и 4 загуби, за жалост загубите са по големи, по-скоро една от тях която е 40$ в Фейсбук, но като цяло доста уважени стопове и акаунта е в добро състояние и готов за екзекуции. Общо за целия акаунт съм от самото начало 311$ на минус ,което означава че чак след 311$ печалба ще избия загубата и ще мога евнтуално да имам някой Лайткойнец да изтегля към крякеня за почивка ахахахах!!! (въпреки че тука имам въпросителни все още понеже аз отанах с впечатлението че не е задължително да избия цялата загуба за да имам за теглене средства, но ще видим другия месец).
      Стратегията ми на Маркет Затварянето между 9 и 11 вечер БГ време е: от стоките които са налични на Инстафорекс , както съм споменавал и преди търся тези които са с малък спред, и приличен обем, и прилична цена до 100$ Фейса и Апъла са изключения.Трейдвам ги тези стоки (QCOM, AMD, MU, MO, WDC, ) като следя 2 индекса Насдак и С анд П 500, и гледам да съм с посоката на индексите, трейдвам на 5 мин чарт предимно и 1 час и 1 ден за справка каква е по големата картина!
      Успех на всички новаци и старши и само напред към седмица 11!!!!!!
      12 и 13 та СЕДМИЧКА ЗА НОВАЧЕТО! Здравейте колеги надявам се всички сте добре и живи и здрави, аз малко се загубих, ама да направя един лек ъпдейт за 12 тата седмица с моите приключения и препятствия у маркетя. Един трейд за мен в последните 2 седмици без тази тази е 14 тата в коята съм с БОНУС сметка от ИНстафорекс. За 12 и 13 седмица имам 1 трейд само в ТУИТЕРА който все още държа в момента съм надоле 5% имах възможност да излезна на около 2% и половина но не го направих все още си мисля че ше има баунс който да ми даде шанс да излезна брейк ивън или на печалба но ако усетя че няма да стане махам я с сабята тая позиция!!! Успех на всички у форексу и маркетя!
      11 та седмица е по нагоре в темата!
      14 ТА СЕДМИЦА за Новачето резултати са доста зле, все още държа позицията си в ТУИТЪР на доволна загуба имам стоп който искрено се надявам да не бъде активиран!!!
      С започването ми на работа нямам много време за трейдване НО обмислям план който скоро ще споделя с вас, другари в темата, план за трейдване с малко капитал и план който е добър за хора с работа!
      Благодаря на Инстата за бонуся и играта е далеч от приключване!
      Успех трейдъри и скоро ше имаме ъпдейт!
      ЛЕТС МЕЙК ПЕЙПЪРР!!!

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

9. Следните 12 потребители изказват благодарности на penkares за полезния пост:

Нерегистриран (10), kapral (19-11-2019), kypa (02-01-2020)

10. 19-11-2019 00:18 #315 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      penkares
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      penkares не е на линия
      Старши дилър
      Mengintai

Град
      Home Office
      Начислени плащания
      2,019.55 USD
      Благодарности
      1 008
      739 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      14 ТА СЕДМИЦА за Новачето резултати са доста зле, все още държа позицията си в ТУИТЪР на доволна загуба имам стоп който искрено се надявам да не бъде активиран!!!
      С започването ми на работа нямам много време за трейдване НО обмислям план който скоро ще споделя с вас, другари в темата, план за трейдване с малко капитал и план който е добър за хора с работа!
      ЛЕТС МЕЙК ПЕЙПЪРР!!!
      15 та Седмица за Новачето с Лайв Акаунт от Форум БГ и Инстафорекс Русия без трейдове за мен, все още си държа туитера и след днешното леко покачване преместих стоп лоса по нагоре така че в случай че падне пак поне загубата ми ще е по малка.Това ще е най дългия трейд в кариерата ми на трейдър опчти един месец на този етап, надявам се да има щаслив край но каквото и да стане уроците са следните:
      Трябва мнгоо ясно да знаем кога да излезнем да имаме предопределена изходна точка дори и да ни боли от загубата трябва да я преглътнем и да мачкаме напред!
      Трябва да сме като роботи за да успеем в тази игра, без чуства ,без емоции, което естествено е много трудно но това е бизнес и тука има правила и това са едни от основните!
      Успех на всички новаци и само напред към финансовта независимост ЧИЪРС!!!

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

11. Следните 13 потребители изказват благодарности на penkares за полезния пост:

Нерегистриран (12), kypa (02-01-2020)

12. 20-11-2019 23:05 #316 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      penkares
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      penkares не е на линия
      Старши дилър
      Mengintai

Град
      Home Office
      Начислени плащания
      2,019.55 USD
      Благодарности
      1 008
      739 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      ЛЕТС МЕЙК ПЕЙПЪРР!!!
      Официално съм вън от Туитъ с 6.55% загуба, доста разочароващо предтсвяне но продължаваме. Това ми бе най дълго държаната позиция откакто се занимавам с трейдинг, почти месец държане добре че слапа не е много ххахаха. Другото хубаво в че поне избих леко загубата с победа на късата страна пак в туитър избих 13 процента от загубата си което пак е успокояващо!
      Успех на всички новачета и само напред!

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

13. Следните 11 потребители изказват благодарности на penkares за полезния пост:

Нерегистриран (10), kypa (02-01-2020)

14. 26-11-2019 22:32 #317 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      penkares
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      penkares не е на линия
      Старши дилър
      Mengintai

Град
      Home Office
      Начислени плащания
      2,019.55 USD
      Благодарности
      1 008
      739 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Официално съм вън от Туитъ с 6.55% загуба, доста разочароващо предтсвяне но продължаваме. Това ми бе най дълго държаната позиция откакто се занимавам с трейдинг, почти месец държане добре че слапа не е много ххахаха. Другото хубаво в че поне избих леко загубата с победа на късата страна пак в туитър избих 13 процента от загубата си което пак е успокояващо!
      15 та Седмица за Новачето с Лайв Акаунт от Форум БГ и Инстафорекс Русия без трейдове за мен, все още си държа туитера и след днешното леко покачване преместих стоп лоса по нагоре така че в случай че падне пак поне загубата ми ще е по малка.Това ще е най дългия трейд в кариерата ми на трейдър опчти един месец на този етап, надявам се да има щаслив край но каквото и да стане уроците са следните:
      Трябва мнгоо ясно да знаем кога да излезнем да имаме предопределена изходна точка дори и да ни боли от загубата трябва да я преглътнем и да мачкаме напред!
      Трябва да сме като роботи за да успеем в тази игра, без чуства ,без емоции, което естествено е много трудно но това е бизнес и тука има правила и това са едни от основните!

16 та седмица ЛОууу 4 месеца за меня новачето в Форекс
      като цяло съм много юаслив че се навъртам наоколо все още,и че оцелявам в джунглата и че не съм занулил!! Миналата седмица 16 тата демек беше добра за мен след удара в Туитър, бавно и славно се възстановявам, направих и няколко трейда в стария добър Форекс, от работа което е положително! Ново при мен е че в компания която се занимава с Биткойн малко по малко се връщам в трейдването му и започва да ми харесва, имам дълбоки белези от това пространство но затова именно го давам много леко засега!!! 4 месеца Уау времето лети, но благодарение на Форума се чуствам по добър и по опитен трейдър , натрупах доста опит и съм благодарен за всичко което се случва!
      И нека не забравяме че трейдинга е професия с която се развиваме не само в професионален план нои в личен, с всеки трейд израстваме като личности и учим постоянно, стараем се да бъдем най- добрите версии на себе си всеки ден с поне 1% по добри или поне част от процента по добри! Успех на всичкинека бъдем добри хора първи и добри трейдъри след това!

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

15. Следните 8 потребители изказват благодарности на penkares за полезния пост:

Нерегистриран (7), kypa (02-01-2020)

16. 27-11-2019 19:57 #318 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Fafa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Fafa не е на линия
      Централна банка
      Polos

Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Аватара на Fafa
      Град
      У нас
      Начислени плащания
      14,260.74 USD
      Благодарности
      11 596
      Благодарили са му 62 630 Пъти в
      18 219 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Че ние не сме лоши хора...
      Седим си ...търгуваме си...И на никой лошо не правим.

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

17. Следните 3 потребители изказват благодарности на Fafa за полезния пост:

skrasi (06-12-2019), Нерегистриран (1), kypa (02-01-2020)

18. 12-12-2019 00:25 #319 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      penkares
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      penkares не е на линия
      Старши дилър
      Mengintai

Град
      Home Office
      Начислени плащания
      2,019.55 USD
      Благодарности
      1 008
      739 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X

16 та седмица ЛОууу 4 месеца за меня новачето в Форекс като цяло съм много юаслив че се навъртам наоколо все още,и че оцелявам в джунглата и че не съм занулил!! Миналата седмица 16 тата демек беше добра за мен след удара в Туитър, бавно и славно се възстановявам, направих и няколко трейда в стария добър Форекс, от работа което е положително! Ново при мен е че в компания която се занимава с Биткойн малко по малко се връщам в трейдването му и започва да ми харесва, имам дълбоки белези от това пространство но затова именно го давам много леко засега!!! 4 месеца Уау времето лети, но благодарение на Форума се чуствам по добър и по опитен трейдър , натрупах доста опит и съм благодарен за всичко което се случва!
      И нека не забравяме че трейдинга е професия с която се развиваме не само в професионален план нои в личен, с всеки трейд израстваме като личности и учим постоянно, стараем се да бъдем най- добрите версии на себе си всеки ден с поне 1% по добри или поне част от процента по добри! Успех на всичкинека бъдем добри хора първи и добри трейдъри след това!

17 та и 18 та Седмица за новачето официално занулена сметка за втори път от NZD/USD двойка пробвах се да ги шортна докато съм на работа и не сложих стоп понеже бях убеден че щепадне ама всички знаете как чарта изглежда дори и сега пфффффф продължава нагоре!
      И така поредно разочарование слава богу е с бонукс но все пак боли доста и за капак ме освободиха от работа преди седмица, поради финансови причини....и така сега съм безработен отново без истински акаунт и леко депреснат от всичките загуби, с две думи новачето е в трудна ситуация... ама и аз като Едисон мога дамо да кажа на жената и детето гледайте какъв пожар няма да видите такъв през живота си !!! И така ще построя отново моята фабрика!!!
      Здраво напред и благодаря за новия бонус на Инстата и ФОРУМ БГ!

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

19. Следните 14 потребители изказват благодарности на penkares за полезния пост:

Orion (12-12-2019), Fafa (12-12-2019), K_W (12-12-2019), Нерегистриран (10), kypa (02-01-2020)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 12-12-2019 08:31 #320 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Fafa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Fafa не е на линия
      Централна банка
      Polos

Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Аватара на Fafa
      Град
      У нас
      Начислени плащания
      14,260.74 USD
      Благодарности
      11 596
      Благодарили са му 62 630 Пъти в
      18 219 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Не се отчайвай...всеки има трудни моменти-това те прави по-силен. Продължавай да учиш, ако си упорит все ще "изгрее слънчице и на твоята улица"
      Форекса отнема доста време...

ИнстаФорекс – печелете пари навсякъде по света.

22. Следните 9 потребители изказват благодарности на Fafa за полезния пост:

Нерегистриран (6), K_W (12-12-2019), penkares (28-12-2019), kypa (02-01-2020)

+ Отговор в тема
    Страница 32 от 92 ПървиПърви Предишно ... 22 30 31 32 33 34 42 82 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Форекс за начинаещи   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти