REDA РЕДовно ПРОЦЕДИРА Technical Analysis в:
http://forum.forex-animals.com/viewtopic.php?f=2&t=155
Alex1977 (08-13-2019), GeorgiRR (08-13-2019), kypa (08-13-2019), nafets8008 (08-13-2019), REDA (08-13-2019), Unregistered (1)
aз прегледах туитовете му, не виждам нищо което да мръдне цената така...
Освен телефонните обещания -
copy - paste: U.S. to delay China tariffs on some products, including laptops, cell phones
"Нидей игнорира новините" ....![]()
Пророкурването Дъ Ориджинал - Равносметката:
Върна се да го тества, следователно - ИМА!!!!!!!!!
Възможно и даже вероятно е варианта с тестването на дъното от миналата седмица да е отпаднал и до края на таз или началото на другата седмица да видим цифри от рода на 59-60.
Другата седмица по това време сменят фютчерса.
stonks ↗
Alex1977 (08-14-2019), Barbaron (08-14-2019), GeorgiRR (08-13-2019), nafets8008 (08-13-2019), REDA (08-13-2019), Unregistered (1)
Какво е форекс търговия без изцепка на Тръмп в Туитър. Нищо! Добре, че днес е станал в добро настроение, да ми тръгнат късите, че само от суап печелиш известно време
Още от миналата седмица стоят и все си мислех, че може да дръпне нагоре цената. Засега съм сложил стоп там и съм ограничил печалбата/загубата.
Виждам, че и петрол се коментира тук, аз не го търгувам. Засега![]()
Пророкурването Дъ Некст Епизод - Равносметката:
Има.
Възможно и даже вероятно е с днешното![]()
Разкекерчванье на Шебеци да бъде поставено началото на сравнително активен рейдж.
Т.е. ако начертаем рейдж между днешното дъно и връхт нивата от 50% и +-25% във и около тях да бъдат сравнително основните подкрепи и съпротиви за следващата седмица или две. А после от тоз рейдж да разпробиваме за още ъп.
Или за даун, но по големите графики е по-скоро за ъп. И политическо-икономическата фискално-монетаристична клоунско-мошеническа ситуация сякаш също.
stonks ↗