+ Reply to Thread
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 31 to 37 of 37

Thread: ПРОБЛЕМ с MetaTrader 4 – Приложение за Android

  1. #31 Collapse Post
    prodi is offline
    Централна банка
    Bosan
     
    prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    ТУК-ТАМ
    Пол
    жена
    Posts
    9,832
    Accrued Payments
    3,858.83 USD
    Thanks
    3,286
    Thanked 11,581 Times in 3,747 Posts
    да наистина съм на версия 1090
    обаче как да сваля тази бета версия
    дръпнах я вчера от сайта на инстата?
    Trust Me, I'm an "Engineer"

  2. The Following 3 Users Say Thank You to prodi For This Useful Post:

    kypa (07-15-2018), Unregistered (2)

  3. ForexCopy
  4. #32 Collapse Post
    kypa is online now
    Централна банка
    Suka Mengoceh
     
    kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    131,410
    Accrued Payments
    31,523.51 USD
    Thanks
    189,508
    Thanked 55,113 Times in 19,057 Posts
    Трябва демо от на МетаКуотес сървъра (Файл/Отвори сметка/търсене на MetaQuotes/Демо/произволни данни).
    МТ като се свърже със сървър първо пита за ъпдейти и ако има ги тегли. От тоз сървър идват бета версиите.
    В Журнал се вижда дали е намерило нещо. Ако има други МТ4 инсталирани ъпдейта ще бъде приложен и за тях. Изтеглените ъпдейти и за 4, и за 5 се съхраняват в C:\Users\< ние >\AppData\Roaming\MetaQuotes\WebInstall
    stonks

  5. The Following 2 Users Say Thank You to kypa For This Useful Post:

    borkooo_pz (07-15-2018), prodi (07-15-2018)

  6. #33 Collapse Post
    prodi is offline
    Централна банка
    Bosan
     
    prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    ТУК-ТАМ
    Пол
    жена
    Posts
    9,832
    Accrued Payments
    3,858.83 USD
    Thanks
    3,286
    Thanked 11,581 Times in 3,747 Posts
    Благодаря ти, ще пробвам
    поне единия успях да налея, ама другия ми е по-важен
    та ... и записки веч си водя да знаете, не че се притеснявам от ЕГН-то
    Trust Me, I'm an "Engineer"

  7. The Following 3 Users Say Thank You to prodi For This Useful Post:

    kypa (07-15-2018), Unregistered (2)

  8. #34 Collapse Post
    kypa is online now
    Централна банка
    Suka Mengoceh
     
    kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    131,410
    Accrued Payments
    31,523.51 USD
    Thanks
    189,508
    Thanked 55,113 Times in 19,057 Posts
    Най-важното да се внимава дали кодеца е индикатор, експерт или скрипт. Експерт копиран в папка индикатори ще се компилира, обаче няма да излезе в терминала.
    stonks

  9. The Following 2 Users Say Thank You to kypa For This Useful Post:

    borkooo_pz (07-15-2018), prodi (07-15-2018)

  10. #35 Collapse Post
    prodi is offline
    Централна банка
    Bosan
     
    prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    ТУК-ТАМ
    Пол
    жена
    Posts
    9,832
    Accrued Payments
    3,858.83 USD
    Thanks
    3,286
    Thanked 11,581 Times in 3,747 Posts
    ииииии... направо да полудееш
    сложих ги и в трите папки ама от никъде не излиза по никакъв начин...
    Trust Me, I'm an "Engineer"

  11. The Following 3 Users Say Thank You to prodi For This Useful Post:

    kypa (07-15-2018), Unregistered (2)

  12. #36 Collapse Post
    kypa is online now
    Централна банка
    Suka Mengoceh
     
    kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    131,410
    Accrued Payments
    31,523.51 USD
    Thanks
    189,508
    Thanked 55,113 Times in 19,057 Posts
    Я го дай кодецот да го разгледам. Може да има някоя остаряла функция и затова да не иска да го зареди.
    stonks

  13. The Following 2 Users Say Thank You to kypa For This Useful Post:

    borkooo_pz (07-15-2018), prodi (07-15-2018)

  14. #37 Collapse Post
    prodi is offline
    Централна банка
    Bosan
     
    prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi е отвъд представите prodi's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    ТУК-ТАМ
    Пол
    жена
    Posts
    9,832
    Accrued Payments
    3,858.83 USD
    Thanks
    3,286
    Thanked 11,581 Times in 3,747 Posts
    да ти кажа пътя който си посочил в моя комп го няма
    и... ми кажи къде да кача файловете / ще кача в докс и ще ти ги пратя на ЛС
    а бе да питам сам о при мен ли дава грешка инстата като се пишат съобщения?
    тъй... с огромни благодарности към КУРА и единия индик веч е на екран на графика
    Last edited by prodi; 07-15-2018 at 05:33 PM.
    Trust Me, I'm an "Engineer"

  15. The Following 3 Users Say Thank You to prodi For This Useful Post:

    kypa (07-15-2018), Unregistered (2)

+ Reply to Thread
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts