borkooo_pz (06-20-2018)
Еми да ама ти май не ме разбираш, или пък може да гледаме в различни посоки.
За мен едната улица е задънена а другата преминава в аутобан и това важи дори за ръчната работа.
За автоматизираните системи аналогията ми е да пробваш да караш булид от формула 1 по офроуд трасе в блатиста местност. Просто са несъвместими неща. Няма как така да стигнеш до извода че "булидите са наистина бързи коли"![]()
О, моля ти се "солидни скорости" с бонусарките и то при този брокер...."смешно е" доста умерено казано
П.П
Извинявам се за грешката, правописа никога не ми е бил силна страна, надявам се не го споменаваш, защото "губиш почва" с останалите аргументи, че подобни забележки обикновено са индикация затова![]()
Честно казано всичко зависи от крайните цели, всеки си знае за него или си мисли, че си знае. Перспактивата и възгледите предполагам се менят с годините, изходната точка също има значение. Аз продължавам да поддържам тезата, че тая работа НЕ е подходяща когато целите са малки, просто усилията са неоправдани. В случая с бонусите проблема става момента със сигурността и горната граница какво можеш да изкарваш регулярно.