Полезни неща, статии и електронни книги за Форекс търговия
Здравейте! Отворих тази тема за да науча кой източници на информация ползвате за да набирате информация. Аз лично не използвам български сайтове,...
Въпреки че темата е от преди 2 години, поздравявам GGBG за идеята и труда да представи по перфектен начин,и на лесноразбираем език японските свещи и...
Колеги някой търгувал ли е с този индикатор. И дали зане напълно предназначението му. Знае ли какви сигнали дава и дали те са проверени. С какви...
Price Action System е една от новостите на форекс пазара. Иновативна, модерна, опростена. Тя залага на чистата графика, без индикатори и сложни...
Някой има ли новия видео курс на Бруукс?Ще бъда благодарен ,ако го споделите.
Как става номера на графиката ми да се показват затворените позиции (къде съм влязъл и къде излязъл), подобно на графиката за тестване на роботи ? ...
The Chase Conviction and Doubt Eagerness and Dispair Bargain
Темата е за инвестиции в акции, не за спекула с CFD. Всеки който имам някакви знания, или може да сподели източници с информация, за това по какъв...
Има ли литература на тема Форекс на български език или тематиката е прекалено непопулярна? За хора като мен с проблеми с английския език би било...
Уважаеми съфорумци, реших да отворя тази тема в която ще споделя моят опит и знания, как да търгуваме на пазара. Забелязах, че някои от тук пишещите...
Здравейте, предлагам Ви да видите тези видео уроци за форекс наистина ще са ви много полезни тези, които започвате да се занимавате с форек търговия...
Търговия с опции на валутния пазар Форекс Доника Симеонова , Румен Тодев търся да закупя тази книга!
The Chase Conviction and Doubt Eagerness and Dispair Bargain Виж:Психология на трейдъра
Здравейте. Тъй като разглеждам форума от няколко часа, моля да ме извините, за евентуално съществуващата тема. Ползвате ли графиките на вашите...
Понеже издух перките, че ме наградиха с тема на месеца:p реших да се отчета с нова темичка. Та става дума за една теза, която напоследък се промъкна...
Здравейте на всички потребители! Аз съм начинаещ в търговията. До сега не съм чел нищо, имам само малка престава за това за какво става въпрос, но...
Опцията е дериватен финансов инструмент, който дава правото, но не и задължението на купувача да придобие или продаде базов актив (валута, индекси,...
Здравейте. Забелязах , че във форума липсва тема за японските свещи и реших да направя такава, ще покажа основните формации при тях. Който...
Здравейте колеги, Ако проявявате интерес към търговия с акции, индекси и валути с използване на вълновата теория на Елиът това място ще ви е...
В момента 52 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 52 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила