Разговор за положението на световната икономика и финансовите реалности
Новини и анализи от...
31-07-2019, 16:52
Поздравления за топлия ден! Да попитам по този повод: какво вирее в градината ви през лятото? Искам да кажа, нещо можете ли да си отглеждате и...
Хайде аз да направя сефтето в клонинг темата за САЩ. Тук можете да видите как са празнували нашите съотечественици в Чикаго Националния празник...
Познавате ли хора занимаващи се с този вид MLM marketing? https://www.sci.sc/
Тая година се очертава много добра година откъм руски туристи според мен. Вместо да ходят в Украйна, ще идват в България.
Напротив, те затова сега не ни пускат пари на поразия, те се усвоятват наистина, но се усвояват от определени хора. :)))
"Русия и НАТО си играят на стражари и апаши край морската ни граница" От началото на годината са се увеличили драстично полетите на руски...
Значи : цъфнахме и вързахме !!! Щом започват да си брибират кинтите обратно централните банки . Само , че не знам защо мен малко ме съмнява да сме...
Добра тема, но дано да не ни се налага да пишем много в нея. Противното ще означава много проблеми за обикновените хора. Пък и като гледам, все за...
Но никой не казва и още колко са откраднали нашите политици...Бюджетът губи 4 млрд. лв. годишно от ДДС измами и укрити осигуровки Измамите станаха...
Мале мале Украйна ще тръгне по нашия път - горките, ако знааут как се развиха нещата в България сигурно няма да го правят.
Предлагам да коментираме в новата тема положението в Испания. Дали това не е бомбата която ще взриви еврото и какво и е реалното икономическо...
Никакви, ще го гледа през крив макарон. ...........................................................................................................
Относно реакторите - според мен не си струва да се хленчи. По принцип ядрените централи могат да бъдат и много опасни. Колко земя сме ние - една...
на мен ми се струва че ако изобщо прекратят договорите на някое ЕРП , ще сложат някоя друго на негово място и ще е пак същото...
Едва ли Европа и САЩ ще иска нова студена война ,според мен няма да искат да платят тази цена.... дори да има някакви санкции, те бързо ще отпаднат...
АЗ установи укротяване на безработицата Реалният сектор обявява все повече свободни работни позиции Агенцията по заетостта отчете стабилизиране...
През март от кипърските банки са били изтеглени 1,8 млрд. евро "Вложителите в кипърските банки са успели да изтеглят 1,8 млрд. евро от сметките си...
чака ни това което се случва и по другите страни-мизерия навсякъде.......
и не само кокошки и крави , а и много и красиви „Феминистки„..............................:))):))):))) със шише водка в ръка
за днес изтичащи опции 17 часа българско време има на EUR/USD: 1.2175, 1.2200, 1.2250, 1.2300, 1.2325, 1.2350 USD/JPY: 79.25, 79.70, 80.00...
В момента 238 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 238 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила