Начинаещ с Forex? Задавайте въпроси и търсете съвет тук
Искам леко да усъвършенствам моят, и по конкретно %-тът на сделка от кой момент е по правилно да се гледа? В момента влизам с 2% когато контра и с 3%...
Отварям тази тема с образователна цел, като в нея ще се опитам да разбия една от най-масовите трейдерски самозаблуди, от която страдат голям процент...
Здравейте Имам проблем и от извесно време търся решение. Трудно ми е да сметна отварянето на поръчка с точно определена сума от парите ми. Ето...
Определено форекса ме кефи, но тази любов не е споделена.:( В началото правех стабилни печалби и се виждах вече успял трейдър!:happy: Обаче в...
Здравейте, приятели, Първо искам да честитя празника на дамите и да задам един въпрос. Тъй като съм доста пресен както във форекс, така и във...
Знами в instaforex имам някакъв акаунт. Преди над 2 седмици какво стана. Не мога да влезна с паролата. Сменям я и тогава влизам само веднъж. И после...
Здравейте колеги. Отварям тази тема защото на кой ли не се е случвало пазара да му удари стопа и после да тръгне в неговата посока или лимита да е...
Аз самия скоро се присъединих към този форум и допуснах някой грешки. Тук смятам да ви дам някой съвевети как да бъдете приети или най-малкото да...
Реших да отворя тази тема, за да опиша каква е моята гледна точка относно знанията и опита, които един трейдер трябва да натрупа през живота си, ако...
Теза тема е интересна за обсъждане и мнението на всеки ще е полезно.:) Когато пускаме поръчка колко пипса да й предвидим да издържи тя, ако пазарът...
Има редица инструменти с повече от една графика. Тук изниква въпроса - Как е правилното да се прави техническия анализ в тези случай. Това се среща...
Как е правилния начин да се ползват времевите зони на Фибоначи?
В последно време съм пред голяма дилема относно кой режим на търгуване да избера - хеджиране или агрегиране. Предлагам в тази тема да обсъдим...
Здравейте, драги съфорумници. Нов съм в темата с онлайн бизнеса, и като цяло бизнеса. Реших леко по-леко да пренебрегна това да служа за някой на...
Някой може ли да ми препоръча книги за индикатори. Начинаещ съм и търся литература в която да са обяснени малко по-достъпно.
Пускам тази тема, защото мисля, че ще е полезна за всеки начинаещ и не толкова начинаещ, но отскоро открил бонус сметка в Инстафорекс. Този брокер...
от както стартираха програмите за вливане на ликвидност на централните банки, форекс търговията стана по трудна и непредсказуема
Като новак ще ви помоля за разяснение на що е това "Deviation".
Здравейте Аз съм начинаещ трейдър и от скоро се опитвам да правя прогнози на валутния пазар. Днеска забелязах нещо интересно. В 10 часа когато...
Привет на всеки, решил да надникне тук. Първо малко за мен - за първи път се сблъсках с този айсберг (FOREX) преди около година. Ей-тъй, от скука и...
В момента 79 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 79 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила