Включете се в дискусията и споделете опита си с други трейдъри на валута
Пускам една нова тема , да видим какво ще излезне :))):doubt::yahoo: ---------- така да почнем с това което знаем за пазара и да видим как може...
Привет, Бектествам ръчно една система която ми роди главицата, но си мисля че друг преди мен я е играл. Болинжър Бандс(Стандартни) ,...
И аз да отворя една темичка за нещо което ме интересува.Та значи коя двойка е най - подходяща за заграждане на периода 22-6,или 12-6 или 2-6 ч...
Статията е публикувана на 18 Април в сайта на www.forexbulgaria.com от мен. Надявам се, че ще ви допадне. С удоволствие очаквам вашите коментари и...
Всички тук сме наясно, колко трудно е да се печели системно от трейдинг. :) Подканям тези, които са го постигнали да се похвалят чрез, стейтмънт...
Пуснали сме поръчка и тя се развива добре т.е. на плюс е. Какво е правилно да направим? Да приберем печалбата или да направим добавки? А може би...
Отварям тази тема с идеята всеки който иска да сподели и да изложи тук своя стратегия или експерт с които търгува и които му носят добри печалби....
За вас не знам, но аз съвсем без заобикалки търся да направя Големия удар! :good::))) Във форекса това значи да влезеш с фул обем, когато в сметката...
Здравейте, Бих искал да попитам вие стратегии за day trading ли ползвате или за swing trading и евентуално някой ако може да си сподели плюсове и...
Портфолио трейдинга представлява комбиниране на повече от една печеливши стратегии в едно, обикновено в една сметка. Целта е намаляване на дроудауна...
Колеги, тези дни попаднах на т. нар. рейндж бар графика. Предлагам да поговарим по тази тема, тъй като ми се струва че въпростия тип графика не е...
Надявам се в тази тема да систематизираме процеса на изграждане на позиция 1. Вход .... Планиране - Оценка на ситуацията - вземане на решение -...
Здравейте! В тази тема моля да споделите вашите стратегии за форекс търговия. ако евентуално използвате някакви индикатори на графиката, какви валути...
Тройният връх е тренд-обръщаща формация, която се образува на бар графики, линейни графики и графики с японски свещи. Има три равни ценови максимума,...
В последните няколко дена във форума се води оживена дискусия на тема търговски стратегии и роботи, които търгуват по тях. Тези дискусии обаче са...
Колеги, прочетох скоро за тази стратегия и ми се стори доста простичка и разбираема, но не мога да намеря достатъчно информация за нея, за да...
Отварям специална тема за този тип търговски стратегии (с РАЗМИТА ЛОГИКА), защото според мене те са много переспективни, и си струва човек да научи...
Здравейте, Често пъти сме чували мнението че търгуваме по чистата графика ,без намеса на индикатор. Това не е много вярно Винаги съществува...
валутна двойка - всяка таймфрейм- от М15 до Д1 индикатор- Fractals на графиката имаме свещ максимума на която е по висок от максимума на 2-те...
Търся стабилен финансов инструмент, при който няма шишове и прави сравнително малко движения през денонощието. Да не се влияе особено от туитовете...
В момента 64 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 64 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила