За всички теми за Forex търговия
Здравейте колеги! Във връзка със страховете, които (може би) изпитвате, че в годишната си декларация за доходите сте забравили да впишете и доходите...
Що във форума не се коментират ето такива събития: Учредиха Асоциация на трейдърите в България ...
От много време си задавам този въпрос и нямам готов отговор за него.
Здравейте, както вероятно знаете, днес в 17ч беше публикуван отчет в Щатите за Non-manufacturing PMI. Цифрите бяха по-добри за долара от прогнозата...
На мене ми прави впечатление, че все по-малко се пише за форекс в интернет, а в останалите медии тази тема изобщо отсъства. Ако съдя по участието...
Много трейдъри предпочитат да търгуват само една валутна двойка. Това до известна степен помага на концентрацията тъй като не е необходимо да се...
Случва ли ви се да пропуснете печалба и ако да как се чувствате след това? Например имате отворена поръчка, която трупа малка печалба и вие...
Какво ни пречи да успяваме Пускам тази тема с идеята да споделим слабите си страни в търговията в какво точно се проявяват и как ни пречат да...
Всичко ли вече е изпробвано? Възможно ли е да се спечели малка сума, но с минимален риск, за кратък период от време с форекс търговия. За...
Съкратих заглавието, но иначе исках да задам въпроса - Какво дава такава особена сила на доларът да мачка всички останали валути. На практика той...
Форекса е поглед в бъдещето ,там където се играе игра от друго измерение.Имаш много неизвестни следвани от индикатори ,които не ти казват какво ще...
В темата не искам да засягам предимствата и недостатъците на едната и другата система на търговия. Интересно ми е коя от двете е по пройзводителна....
Можете ли да предложите начини за продажба на сигнали? etoro за канадци не става. Търся начин да копирам сделки т е. Да търгувам на една сметка и...
Какви са според мен етапите който преминава всеки трейдъри. Първо- това е запознаване с материята. Книги, коментари и т.н. това наричам основата....
Лично за мен много важна тема. Как успявате да продължите след фалит? Мислили ли сте за отказване от Форекса? Страшно много пъти съм си казвал, че ще...
Този въпрос ме измъчва последно време. Имам стратегия работя си и си печеля например. Или си имам робот и той трупа парички. Трети вариант продавам...
Здравейте колеги , това което ще Ви предложа го прочетох в нета . Винаги се е говорило ,че има пряка зависимост между търговията и това какво има на...
Разбира се големи пари е твърде относително, но нека приемем всичко над 6 цифри за задоволително Като цяло всички, се опитват да постигнат успех с...
Здравейте публикувам тази тема защото преди няколко дни ми направи впечатление колко много се е сринала турската лира. В ченч бюрата върви по около...
Здравейте Пиша тази статия за съвет как да се мотивирам да се уча и търгувам. Искам да започна нещо като блог където да разказвам за това какво уча...
Движещи сили на форекс пазара са две основни човешки качества - алчност и страх! Това съм го чел на поне 100 места. Всъщност това не са качества, а...
В момента 267 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 267 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила