За всички теми за Forex търговия
Здравейте колеги! Във връзка със страховете, които (може би) изпитвате, че в годишната си декларация за доходите сте забравили да впишете и доходите...
Този въпрос ме измъчва последно време. Имам стратегия работя си и си печеля например. Или си имам робот и той трупа парички. Трети вариант продавам...
Здравейте, както вероятно знаете, днес в 17ч беше публикуван отчет в Щатите за Non-manufacturing PMI. Цифрите бяха по-добри за долара от прогнозата...
Здравейте публикувам тази тема защото преди няколко дни ми направи впечатление колко много се е сринала турската лира. В ченч бюрата върви по около...
Разбира се големи пари е твърде относително, но нека приемем всичко над 6 цифри за задоволително Като цяло всички, се опитват да постигнат успех с...
Здравейте Пиша тази статия за съвет как да се мотивирам да се уча и търгувам. Искам да започна нещо като блог където да разказвам за това какво уча...
Случва ли ви се да пропуснете печалба и ако да как се чувствате след това? Например имате отворена поръчка, която трупа малка печалба и вие...
Що във форума не се коментират ето такива събития: Учредиха Асоциация на трейдърите в България ...
Движещи сили на форекс пазара са две основни човешки качества - алчност и страх! Това съм го чел на поне 100 места. Всъщност това не са качества, а...
От много време си задавам този въпрос и нямам готов отговор за него.
В момента ползвам симулатора Софт4Форекс. При различно ниво на стоп и съотношение риск/печалба естествено е да ми даде и различни резултати. Въпроса...
Много и почти нявсякъде се говори, че всеки човек, който иска да печели трайно на валутния пазар трябва да има определена стратегия. Собствена...
Лично за мен много важна тема. Как успявате да продължите след фалит? Мислили ли сте за отказване от Форекса? Страшно много пъти съм си казвал, че ще...
На мене ми прави впечатление, че все по-малко се пише за форекс в интернет, а в останалите медии тази тема изобщо отсъства. Ако съдя по участието...
Здравейте, тук бих искал без излишни коментари да съберем стиловете на трейдинг в наща група от тези които търгуват на живо и не се стесняват да...
В темата не искам да засягам предимствата и недостатъците на едната и другата система на търговия. Интересно ми е коя от двете е по пройзводителна....
На всеки се е случвало да фалира поне веднъж. Не знам вие какви наблюдения имате за този процес, но аз само за няколко месеца се нагледах подробно...
Моя резултат е -645 левови парични единици. Това е обща загуба от крипто, Форекс. Като процент загубата е още по-притеснителна. 20-25% от капитала с...
Здравейте, Споделете начините за намиране на капитал за търговия, освен банките, разбира се. Видях, че и един брокер предлага някакъв вид кредити,...
Какви са според мен етапите който преминава всеки трейдъри. Първо- това е запознаване с материята. Книги, коментари и т.н. това наричам основата....
Е така се получава доста често, но когато колата се обърна 3-4 пъти по един и същи начин няма ли да 5 -тия път да се замислиш дали това е твоя път...
В момента 98 потребител(и) разглеждат форума. (2 потребителя и 96 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила