За всички теми за Forex търговия
Здравейте колеги! Във връзка със страховете, които (може би) изпитвате, че в годишната си декларация за доходите сте забравили да впишете и доходите...
Лично за мен много важна тема. Как успявате да продължите след фалит? Мислили ли сте за отказване от Форекса? Страшно много пъти съм си казвал, че ще...
Случва ли ви се да пропуснете печалба и ако да как се чувствате след това? Например имате отворена поръчка, която трупа малка печалба и вие...
Здравейте колеги,пускам тази тема за позитивното мислене и нагласа по време на форекс търговията а и не само за нея. Някой може и да му се стори...
Един от последните фактори който са нужни на трейдъра. И така след като стигнем до ниво когато сме намерили правилната стратегия и започваме да...
Пред мен се появи ново предизвикателство. Понеже съм суинг и държа сделки от няколко дни до няколко седмици се получи следното събитие. Свърши ми...
Здравейте Пиша тази статия за съвет как да се мотивирам да се уча и търгувам. Искам да започна нещо като блог където да разказвам за това какво уча...
Какво ни пречи да успяваме Пускам тази тема с идеята да споделим слабите си страни в търговията в какво точно се проявяват и как ни пречат да...
В момента ползвам симулатора Софт4Форекс. При различно ниво на стоп и съотношение риск/печалба естествено е да ми даде и различни резултати. Въпроса...
Разбира се големи пари е твърде относително, но нека приемем всичко над 6 цифри за задоволително Като цяло всички, се опитват да постигнат успех с...
Тема предназначена за споделяне на случки и истории, свързани с някой трейдър или трейдърка - ние самите или други хора, за които се предполага, че...
Много се спекулира със термина дългосрочно във форекс средата. Какво според вас е дългосрочна печеливша стратегия. Много се размиват понятията...
Този въпрос си задавам последно време. Хората който правят роботи със сигурност ще го нарекат чиста математика. Имаш идея тестваш я и това е. Хората...
qwwqwqdwqdwqdwqdwqd
Какви са според мен етапите който преминава всеки трейдъри. Първо- това е запознаване с материята. Книги, коментари и т.н. това наричам основата....
Кои според Вас са най-често допусканите грешки при търговията на валутните пазари? Алчността, нерешителността? Какво кара толкова много хора да...
Има ли брокера достатъчно арсенал в своя инструментариум за да превърне една найстина дългосрочно печеливша стратегия в губеща? Винаги съм си задавал...
Какви според вас ползите, може да ни донесе търговията на валутния пазар? Под ползи няма предвид конкретно печлби, тъй като много от хората реално...
Колко пари биха ви направили щастливи?
Форекса е поглед в бъдещето ,там където се играе игра от друго измерение.Имаш много неизвестни следвани от индикатори ,които не ти казват какво ще...
Мисля, че ще е интересно и полезно да си поговорим за митовете и заблудите в трейдинга. Някъде по това време на годината правя десетилетие на...
В момента 65 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 65 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила