За всички теми за Forex търговия
Здравейте колеги! Във връзка със страховете, които (може би) изпитвате, че в годишната си декларация за доходите сте забравили да впишете и доходите...
Има ли брокера достатъчно арсенал в своя инструментариум за да превърне една найстина дългосрочно печеливша стратегия в губеща? Винаги съм си задавал...
Какви според вас ползите, може да ни донесе търговията на валутния пазар? Под ползи няма предвид конкретно печлби, тъй като много от хората реално...
Колко пари биха ви направили щастливи?
Форекса е поглед в бъдещето ,там където се играе игра от друго измерение.Имаш много неизвестни следвани от индикатори ,които не ти казват какво ще...
Мисля, че ще е интересно и полезно да си поговорим за митовете и заблудите в трейдинга. Някъде по това време на годината правя десетилетие на...
Много и почти нявсякъде се говори, че всеки човек, който иска да печели трайно на валутния пазар трябва да има определена стратегия. Собствена...
Лично за мен много важна тема. Как успявате да продължите след фалит? Мислили ли сте за отказване от Форекса? Страшно много пъти съм си казвал, че ще...
Този въпрос ме мъчи много в последно време. Ментора казва, че 100 сделки са достатъчни за да те провери как си и къде грешиш за да те насочи върху...
Колко време прекарвате пред графиките? Колко време смятате, че трявба да се прекарва пред графики и какви мислите че са отраженията върху сделките и...
На МТ4 е лесно когато сделката е затворена хващаш я с мишката и я плъзгаш върху графиката и се показва входа стопа и таргета. Въпроса ми е как се...
Винаги има няколко седмици разлика между смяната на часовото време в Северна Америка и Европа. Този гап дали оказва някаква разлика на валутния...
Кои според Вас са най-често допусканите грешки при търговията на валутните пазари? Алчността, нерешителността? Какво кара толкова много хора да...
аз лично поставих личен рекорд от вчера следобед като цели 17 часа успях да издържа без да отворя позиция.. :good: Виж: Колко време можете да...
Според вас парите развалят ли човека? До колко пари са ви нужни, че да се чувствате щастливи и това ли е най-важното? Може ли човек да не се...
Всички знаем за доклада на американската Комисия за търговия със стокови фючърси, но той излиза с 1 седмица закъснение. Излиза в петък и се отнася за...
Здравейте, както вероятно знаете, днес в 17ч беше публикуван отчет в Щатите за Non-manufacturing PMI. Цифрите бяха по-добри за долара от прогнозата...
Разбира се големи пари е твърде относително, но нека приемем всичко над 6 цифри за задоволително Като цяло всички, се опитват да постигнат успех с...
Решенията основани на емоции не могат да се нарекат "решения" , а инстинкти :doubt: :doubt: Но и те може да са ценни.Рационалното и ирационалното се...
От много време си задавам този въпрос и нямам готов отговор за него.
Най-важното и необходимо нещо, което човек може да има в търговията, е обективно предимство или така нареченият едж, което може да оцелее с течение...
В момента 78 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 78 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила