За всички теми за Forex търговия
Здравейте колеги! Във връзка със страховете, които (може би) изпитвате, че в годишната си декларация за доходите сте забравили да впишете и доходите...
Здравейте, обмислям дали да не инвестирам малка сума - около 2000лв. и да започна да търгувам на форекс пазара. Разбирам, че най-вероятно не съм...
Що във форума не се коментират ето такива събития: Учредиха Асоциация на трейдърите в България ...
Исках да Ви попитам според вас нужно ли е икономическо образование за да се търгува на Форекс, както и на останалите пазари, и при липса на такова...
На мене ми прави впечатление, че все по-малко се пише за форекс в интернет, а в останалите медии тази тема изобщо отсъства. Ако съдя по участието...
Форекса е поглед в бъдещето ,там където се играе игра от друго измерение.Имаш много неизвестни следвани от индикатори ,които не ти казват какво ще...
Та исках да разбера какво значи за вас думата стратегия във форекса, каква съвкупност от действия е?
Беше ми трудно да формулирам заглавието на темата, защото имам много въпроси все свързани с участието на дребни трейдъри във форекс. За да не стане...
Е така се получава доста често, но когато колата се обърна 3-4 пъти по един и същи начин няма ли да 5 -тия път да се замислиш дали това е твоя път...
Един от последните фактори който са нужни на трейдъра. И така след като стигнем до ниво когато сме намерили правилната стратегия и започваме да...
Мисля, че ще е интересно и полезно да си поговорим за митовете и заблудите в трейдинга. Някъде по това време на годината правя десетилетие на...
Дори да решим, че ще си цъкаме форекс съвсем неангажиращо няма как да се спасим напълно от стреса, който е неизменна част от тази дейност....
Според вас парите развалят ли човека? До колко пари са ви нужни, че да се чувствате щастливи и това ли е най-важното? Може ли човек да не се...
Caesar, братле, не разбра ли, че новините по никакъв начин не влияят на пазара? напук на всички фундаменталисти еврото расте, точно както се...
От много време си задавам този въпрос и нямам готов отговор за него.
По стар банкерски и икономистки обичай, след приключване на отчетния период се прави равносметка на дейността през изминалото време и се правят...
Колко пари биха ви направили щастливи?
Какво ни пречи да успяваме Пускам тази тема с идеята да споделим слабите си страни в търговията в какво точно се проявяват и как ни пречат да...
Анализирам си един сценарии, в който се намесват тези три компонента. А именно, смислено ли е изобщо да се търгува с нисък риск. Разбира се от гледна...
Всичко ли вече е изпробвано? Възможно ли е да се спечели малка сума, но с минимален риск, за кратък период от време с форекс търговия. За...
Здравейте, тук бих искал без излишни коментари да съберем стиловете на трейдинг в наща група от тези които търгуват на живо и не се стесняват да...
В момента 91 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 91 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила