Споделете и обсъдете вашите хобита и постижения
Ще отворя тази тема за тези които обичат компютърните игри. Навремето много харесвах Age of Empires т.е. стратегиите. Препоръчате нещо такова със...
:yes2::yes2::yes2:
Играете ли покер? Кой вид ви харесва?
Какво обичате да правите?
Така, за да си рекламирам темичката, та да се гледа повече и да си спечеля справедливо приз, реших отвреме навреме да ви пускам линкове към някой...
Такааа... Предисловие. За пръв път се навих да правя зимнина и това е пържен патладжан с доматен сос в буркани. (Преди няколко дни изпържих за...
Равносметката: EURJPY Обещано 125-126 - Изпълнени. EURUSD Обещано1.20 - Изпълнено GBPUSD Обещано 1.35- Изпълнено Злато Обещано 1914- Изчаква...
Здравейте! То трейдване, трейдване - ама трябва да се яде! Та, ще Ви представя бърза, мъжка, ленива, мързелива и т.н. рецепта, която можете да...
Гледате ли ??? Гледате ли!!!!! Унгарците направо напълниха душата на РЕДА!!! Дано удържат!!! :))))))))))))))))
Чак не мога да повярвам, че никой не се е сетил да отвори темата до сега. :))) Разликата между хоби и професионално отношение (каквото би трябвало...
1. Инвестиции няма да трябват, понеже Криптовалутата няма да се продава (ще се подарява обаче). 2. Криптовалутата няма да се продава, понеже ще бъде...
Хайде всички да споделим по някоя интересна идея с която да направим изолацията по-интересна и забавна. Лично на мен почва да ми се отразява доста...
Ако гледате въобще телевизия :1f600:
За или против сте относно татуировките? Имате ли татуировки? Все ме навиват да си направя, та се чудя.
Последните дни често започнах да попадам на публикации свързани с края на света. Много от предсказанията на Баба Ванга, Севда Севрюкова, Нострадамус...
Спазват ли се традициите по темата в цялата страна харесвате ли Кукерите и фестивалите. Тва е мн хубава и древна традиция за гонене на злите сили по...
Обичате ли да правите снимки? Можете да покажете какво и къде сте снимали.
Коя беше любимата ви игра, когато сте били малчугани? Тогава, когато нямаше компютри и всички бяхме навън по улиците? Аз като малък много обичах да...
Относно пасивните доходи от трейдинг - що разглеждате непременно варианта да се инвестира в някоя търговска сметка. Според мен най-интересни са...
В момента 8 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 8 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила