Коментари и отзиви за места за почивка и хотели
Кои държави сте посещавали и сте доволни от видяното?
Здравейте, моля за мнения относно горската терапия. Доволни ли сте ако сте посещавали и къде правят организирана такава?Предпочитам да курорт, в...
Здравейте! Покрай форекса наистина на човек не му остава много време, а когато тръгне да търгува и по време на почивка, нещата стават много зле....
Още в началото на сезона министъра на туризма призова всички български граждани, предвид на факта, че екскурзиите в чужбина бяха на практика...
Колеги , споделете мнението си ,за хубави и проверени места за почивка . Впечатления от хотел ,храна обслужване .
Аз бих искал да ходя в Казахстан, защото се занимавам със стрелба с лък и доколкото знам, там лъковоте са много качествени и са за изключителна малка...
То зависи и от дестинацията, но лично при мен най ми е хубаво с влак да пътувам.
Коронакризата със сигурност се отразява много пагубно върху българския туризъм. Сега въпросът е как помогнем да тръгне след като всичко това около...
Къде предпочитате да прекарвате отпуските си през лятото? На планина или на море? Ние и двете ги съчетаваме, няколко дена на море и след това няколко...
С коя кола бихте предпочели да пътувате надалече или ви харесва повече?
В момента 14 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 14 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила