Обсъждане на модели, цени, предимства, ревюта
Търся апликация която да спира рекламите. На тъщата все и излизат рани реклами за пълна памет и други глупости. Не знам къде влиза с файсбука или има...
Някой упдейтвал ли си е Виндоуса? Предлага ми да инсталирам и да ъпгрейтна Виндоуса от 10 на 11. КакВо Ви е мението за 11-та. Заслужава ли си? ...
С кое ви е най-удобно да работите с обикновен настолен компютър, лаптоп, таблет или оперирате с някаква специализирана компютърна с-ма, и каква е тя...
Събирам мнения за новата конзола на Playstation. Мисля да взема на децата, но има много малко игри в момента. Знам, че поне тези игри, които вървят...
В последно време ползвам телефона доста за търговия, та ми е интересно какъв модел телефон ползвате?
Какви игри играете на компютър или телефон. Предложете някоя игра, да си губим времето малко.
Винаги възниква въпроса за Уйндолс или Линукс? Уйндоуса си е създал слава на френдли ОС и много програми са направени да работят под него. Но все...
В следващия текст,който ще прочетете, сме приготвили лесно и практично решение за тези, които искат да слушат музика в Youtube и в същото време да го...
на този сайт https://haveibeenpwned.com/ може да проверите била ли електронната ви поща обект на атака и дали данните ви и какви точно са предавани...
С молба към колегите ,запознати с тази материя .Препоръки за добър геймърски лаптоп . Може и компютър .
Коя електронна поща ползвате и смятате за най-сигурна?
За любителите на IPTV телевизия може да гледате български и световни канали на смарт телевизор, телефон, таблет,лаптоп и тв бокс напълно безплатно...
Каква марка таблет бихте препоръчали? Доста удобни са когато човек пътува, особено когато трябва също да търгува и форекс. По-широки са дисплеите от...
В момента съм на windows 7, но уж скоро ще му спира поддръжката, тя се чудя дали да преминавам на windows 10. Тъпото е, че уж забранява инсталирането...
здравейте, как да конфигурирам една цяла работна станция, състояща се от компютър и 4 монитора? стойката за мониторите и самите монитори вече съм...
Имам TV Box модел А95Х, с него гледам телевизия от интернет. Интересувам се дали и как мога да си записвам някои предавания, които ми харесват и...
Напоследък някаква мания ме е обзела да пазарувам разни джаджи. Сега туй нещо ми е хрумнало Та какво ще каже за тез кабелчета ...
Ясно е, че почти във всеки дом има интернет. За хората в този форум обаче това е задължително, защото иначе няма как да търгуват. При това е много...
Може ли да се свържат изходите на 2 и повече еднотипни PSU-та така че да получим по-голям ток I=I1+I2+...
Понеже бачо Сакстен си заключи темата (да напомня още 10 дена му остават да върне оня кютук :)))), а тия работи дето Матеев ги обяснява (туй мнение...
В момента 44 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 44 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила