Мода, красота, стил, блясък, кариера
Малко Коледно настроение да създадем. БАБА МЕЦА е много подходящ обект за което !!!!! Щото рулираше доскоро по пазарите, но напоследък, като, че...
Здравейте, както сте забелязали, напоследък рядко се вяствам по форума - ама работата преди всичко. Пък след това почивката. Опитвам се всякак да се...
Напоследък се нароиха много подобни формати по телевизиите. Дори не мога да съм сигурен, че съм чувал за всичките подобни реалита. Аз лично...
Въпросът се отнася за цигарите с тютюн. :1f600:
Кой социални мрежи ползвате и смятате за най-полезни или да ви минава времето?
Купувате ли онлайн и от кои сайтове?
Коя ви е любимата знаменитост и защо? От кога сте и/му фен?
Всички си имаме приятели, но всички дълбоко в себе си, знаем, че повечето от тях не са лоялни колкото животните към нас. Например едно куче ни обича...
Искам да пусна една такава тема защото съм много горд, че моята градска е номинирана за подържаща женска роля. Едно голямо постижение да нареди името...
Какво мислите за звездоманията? Как ви се виждат хора, които се правят на звезди? Имаме пример.
Каква е модата в кариерното развитие според вас? Да се търси по-голяма и по-приятна работна площ, екип, по-добра локация, или пък да се стреми...
Чували ли сте за диамантените гоблени и какво мислите за тях?
В момента 22 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 22 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила