Отварям нова тема с цел обсъждане на нашите виждания за бъдещето на криптовалутите. Идеята е да не спамим темата за биткойна с общи обсъждания....
Никой не иска да го каже на глас, за това аз ще го кажа - намираме се в крипто мечи пазар! По-ниско дъно за годината. 6-ти пореден ден с по-ниски...
http://www.investor.bg/analizi/262/a/moje-li-edna-virtualna-valuta-da-se-okaje-posledniiat-aktiv-za-ubejishte,148965/?page=1 Някой занимавал ли се...
Стотици пъти и хиляди проценти растеж за Уйл Смит Ину (Will Smith Inu) от понеделник насам, откакто Уйл Смит удари шамар на Крис Рок на церемонията...
Solana е едно от нашумелите имена през последните месеци. Койна претърпя стремглав ръст като при бичия пазар се покачи до над 250$. През последните...
Някой опитвал ли се е да търгува тоя бокл... тая криптовалютка :))) Идеята е че ценичката му в момента е половин цент $.... 0,0044... Беше цент и...
Явно криптовалутите ще стават много популярни за инвестиция инструменти. Тука искам да коментираме борси, такси за теглене и внасяне и стейкинга къде...
Последните седмици доста билбордове на Nexo из София гледам, а знам, че наемът им не е евтин. Ако някой знае да споделя. Та да не опуснем...
Коя борса или брокер за търговия на криптовалути препоръчвате?
Реших да пусна тази нова тема с цел съдържанието и и идеята да не се изгуби, като пост в някоя от по-общите теми. Основният метод, който е може би...
Cardano е публична блокчейн платформа с децентрализиран отворен код базиращ се на консенсус, постигнат с помощта на доказателство за залог (PoS -...
Тук мисля да обсъждаме една от най-проспериращите нови крипто валути. ...
Hosky token е най-популярният меме койн на Cardano. Hosky се представят, като шега, изтъквайки, че токена струва 0 и няма за какво да се използва, а...
Познавачи, които са се сблъскали с блокчейна на Cronos от Cryptocom? Скоро ще пуснат платформата Crodo IDO за стартиране на стартиращи фирми, вече...
Опцията се предлага от Кракен, а вероятно и от други борси. Лихва от 20% годишно при Kava и 5-7% за по-стабилния Етер. Една Kava струва точно 4$...
Нещо такова дали ще стане?
Тук мисля да обсъждаме криптовалутите като цяло. Имат ли бъдеще? Технологии и прочее общи за тях неща.
ГДБОП удари криптовалутата OneCoin Според германски прокурори с нея може да се финансират терористи Служители на ГДБОП и ДАНС под...
Каква криптовалута ще ми препоръчате да си закупя за дълъг период?
Тази тема е с цел да се споделя опита и информацията от използването на портфейли за криптовалута. Всички, които имат вече такива, могат да обяснят...
В момента 22 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 22 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила