Тази тема е посветена на новини и анализи от света на криптовалутите.
Очаквам 2 позитивни събития за крипто пазара и конкретно за Биткойн. - Президентските избори в САЩ през 2204-та, ноември месец. - Вероятното...
http://www.investor.bg/analizi/262/a/moje-li-edna-virtualna-valuta-da-se-okaje-posledniiat-aktiv-za-ubejishte,148965/?page=1 Някой занимавал ли се...
Отварям нова тема с цел обсъждане на нашите виждания за бъдещето на криптовалутите. Идеята е да не спамим темата за биткойна с общи обсъждания....
Стотици пъти и хиляди проценти растеж за Уйл Смит Ину (Will Smith Inu) от понеделник насам, откакто Уйл Смит удари шамар на Крис Рок на церемонията...
Тук мисля да обсъждаме една от най-проспериращите нови крипто валути. ...
Никой не иска да го каже на глас, за това аз ще го кажа - намираме се в крипто мечи пазар! По-ниско дъно за годината. 6-ти пореден ден с по-ниски...
Туй пак удари таргета. Пак ще заложа капана. Вече два таргета втората сделка стопа беше на мм. :))):))):)))
Очаквам това да се случи, бих си го купил дългосрочно
Последно време все повече ми излизат новини свързани с токените които нашумяват бързо на фона на крипто валутите. Четох доста информация за тях но...
Някой опитвал ли се е да търгува тоя бокл... тая криптовалютка :))) Идеята е че ценичката му в момента е половин цент $.... 0,0044... Беше цент и...
Solana е едно от нашумелите имена през последните месеци. Койна претърпя стремглав ръст като при бичия пазар се покачи до над 250$. През последните...
ГДБОП удари криптовалутата OneCoin Според германски прокурори с нея може да се финансират терористи Служители на ГДБОП и ДАНС под...
Нещо такова дали ще стане?
Явно криптовалутите ще стават много популярни за инвестиция инструменти. Тука искам да коментираме борси, такси за теглене и внасяне и стейкинга къде...
Нов токeн излезе на хоризонта. Все повече започвам да чувам за него и да се популяризира. Какво знаем за него? Скоро прочетох, че голям инвеститор...
Две позитивни новини за мрежата на Полигон днес. Franklin Templeton създават първия Взаимен фонд базиран на блокчейн технологията. Компанията ще...
Здравейте! Тъй като "здраво ме е подгонил каръка" (не че ме е пускал), реших да отворя тема за правата ни. Като предисловие - независимо в коя...
Здравейте! Тъй като имам проблем с "делистнати монети", реших да отворя тема с цел взаимопомощ. С две думи като увод: В случая - криптоборсата...
Последните седмици доста билбордове на Nexo из София гледам, а знам, че наемът им не е евтин. Ако някой знае да споделя. Та да не опуснем...
Коя борса или брокер за търговия на криптовалути препоръчвате?
В момента 16 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 16 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила