Нека обсъдим валутните двойки и прогнози тук
Възможно ли е да препращаш...
04-12-2021, 16:22
Уважаеми потребители, Администрацията въвежда някои нови правила за писане в този раздел. 1. Дискусия за валутни двойки EUR/USD и GBP/USD ...
Това на възходящ канал прилича и предполагам може да тръгне надолу цената, ако има пробив в долната страна на канала.
Един от тези 11 човека ще е следващия ръководител на Консервативната партия. Таблица с възгледи. ...
Седмицата при паунда започва с ръст. На H4 има образуван възходящ канал, начертал съм го на графиката. Обаче покрай новините за Брекзит аз лично риск...
Здравейте! Изтеглих си приложението на брокера спонсор за разпознаване на технически фигури и днеска много добре се получи с него. По принцип чаках...
Технически анализ на двойката евро-долар Що се отнася до информационния фон за днес, можем да посочим статистическите данни за промяната в броя на...
Според техническия анализ в системата ми има недостатъците, все пак. Предстои нивото от 1.1080, това ще бъде основната ни цел. Тази седмица...
Анализ по обем. Вчера цената се отклони от зоната на продавачите и стигна до местния минимум и спря. Минимума не е защитен - няма изблици на обеми и...
Нова седмица, нов късмет :) При eurusd миналата седмица успяхме да пробием това маркираното с тикче връхче само за малко. После цената леко върна....
Целта на темата е сутрин като влезнат ХОРАТА(Ж) тия в скобите и те си знаят кои са:) първо в тая тема да се отбият и да разберат накъде ще...
дали ще направи като предните месеци ъп и след това даун ?аз съм за директен даун .ама кой съм аз че да казвам кое на де да оди :1f600:(надолу ...на...
При паунда забелязвали ли сте, че имаме две вълни с еднаква дължина? Това на 30-минутна графика. Ето ги къде са:
Здравейте и Христос Воскресе! Покрай празниците пропуснах някои форекс новини, но днес проверих тези за безработицата в еврозоната. Излезли са добри...
Паундчето ми се струва, че въври към $1.2790. Как мислите вие?
Здравейте и честита ви Великденска седмица. Да поохладим страстите, че седмицата Страстна! При евро/долар не очаквам да има спад тази седмица, а...
Здравейте, Пазарът е така подреден, че мястото, където цената няма да се върне е по-малко от 1% , така че всяка дългосрочна прогноза все...
тука ще си поствам моите сделки... но всички са добре дошли.. дори и да не сте Лузър.. Линк: Комбинация от техника, фундамент, астрология и...
Здравейте, скъпи спекуланти.:1f619: За дневните нива, върхът е 1.1323, а дъното е 1.1281. Пробивът на тези нива ще покаже посоката в рамките на...
Паунда очаквам съвсем скоро отново да поеме сериозно в някоя посока след това затишие
Седмичeн преглед Общата тенденция е низходяща, но обичам да улавям обратите, или по-скоро изтеглянията. Първата вълна на отдръпването все още се...
Тъй като парламентът даде ясно да се разбере, че ще попречи на Великобритания да напусне без сделка, сега имаме категоричен избор: да напуснем ЕС без...
В момента 243 потребител(и) разглеждат форума. (2 потребителя и 241 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила