Нека обсъдим валутните двойки и прогнози тук
Възможно ли е да препращаш...
04-12-2021, 16:22
Уважаеми потребители, Администрацията въвежда някои нови правила за писане в този раздел. 1. Дискусия за валутни двойки EUR/USD и GBP/USD ...
Здравейте колеги, до тук всичко беше нормално. Нормално си излязох от позициите, нормално си изпих кайвето, и тъкмо да започна да следя за обръщащи...
Всеки път когато 20 периодната пресече 50 периодната, еврото пада с над 20%.
Къде мислите, че ще пробие цената при USDCAD, колеги? Като гледам графиката,трудно би пробила нагоре. Някакви идеи?
Миналата седмица паунда спадна спрямо долара, очакванията ми са седмицата да започне с корекция и зъстановяване на паунда ако цената се задържи над...
Здравейте колеги. Еврото тази сутрин се търгува близо до локален връх достигнат на 21 миналия месец. Мисля,обаче че цената ще слезе за ново дъно в...
При евро/долар първата ми къса удари таргета от 90 пипса. Планът се осъществи само с 1 сделка и обемът е за 1 сделка, добавки не съм правил.
На :1f402: :1f402: :1f402: май предстоят ексцесии: Първо един РЯЗ през върховете, после кот сабя покаже - може РЯЗ надоле, а може и да...
При паунда цената все още се намира над подкрепата 1.2744, което ме кара да мисля че ще последва ново поскъпване
След последното понижение на лихвите в САЩ, което беше преди около час, до колкото разбрах ще бъдат замразени евентуални нови редукции и е вече...
Паунда не успя да тръгне надолу със отварянето на Лондон тази сутрин, но и не успява да превземе локалния връх от 17.10. Може би с отварянето на...
В темата може да коментирате валутната двойка, прогнози и мнения за предстоящи движения! :good:
Някой ще даде ли линк за предмаркет, че все се каня да запазя ....И все не го правя. Иначе на големи графики.. дневна, седмична и месечна си е...
През вчерашния ден видяхме лек спад, като очакванията ми са това да продължи към нивата от 1.195
200 пипса май нагоре с очертават на първо време ...пък после може още 200 ...и след туй към паритета......:1f627:
Не че нещо... Още 20 точки и сме там... Но и тука да спре... Аз съм доволна.:1f604:
Долара засега добре ми се движи по канала, обаче на 30-минутката образува една обръщаща свещ и вероятно мечките се предадоха на 1.0940. Отново може...
Пазара не е особено популярен сред мейнстийм спекулантите, на него се извършва значителен обмен на реална продукция. Следователно търгуваме предимно...
Е, па и по Ган има зелена светлина.
Направила е двойката пин бар дъното му точно до ма50 с пробив и връщане над 38 фибо та пуснах една дълга,от 1.5198 със стоп 1.5069 и таргет 1.54
Еврото тръгна надолу. Някакъв от Канадската централна банка се изказал, че в четвъртък очаквали лихвите в ЕС с 20 базисни пункта надолу. По това...
В момента 281 потребител(и) разглеждат форума. (2 потребителя и 279 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила